reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witajcie mamuśki :-)
NELCIU TROSZKĘ SPÓŹNIONE ALE NAJLEPSZE
I NAJSZCZERSZE ŻYCZENIA NA TEN 3 MIESIĄCZEK:tak::-)
my już po kolejnym szczepieniu :tak: Julka była bardzo dzielna bo prawie nie płakała tylko ostatnie dni troszke więcej marudzi:-(
PM1 a od kiedy chciałaś zapisać Tosie na basen? Rozmawiałaś już na ten temat z lekarzem? Dopytuję bo koo mojego bloku w przedszkolu jest właśnie basen dla dzieci i planowałam tam pójść z Julką tym bardziej że dostała pieluszki do pływania na chrzciny :-) ale teraz boję się że z nich wyrośnie bo lekarka powiedziała że ze względu na szczepionkę p/gruźlicy do 5-6 m.ż. nie powinnam z nią chodzić na basen :baffled:

Niekat dopytałam teraz lekarza o tą "plamkę" i teoretycznie powinno ropieć ale nie zawsze tak jest więc mnie uspokoiła:tak:

Ninja współczuję utraty zdjęć:-(taka fajna pamiątka, dobrze że chociaż jakieś pojedyncze możesz odzyskać,

Odnośnie opalania - czy karmiąc piersią zalecane jest korzystanie z solarium:confused::baffled:

Weronika gratuluję nocki i oby takich jak najwięcej było :tak:

Mamma 80 wiem co to znaczy takie ilości śliny bo włąśnie to przerabiam z Julką:-Dwracaj do nas szybko:-)

Kasik25 u nas ponoć też są problemy z tego powodu bo koleżanaka szukała po aptekach ale wreszcie znalazła ja na szczęście nie musiałam bo w naszej przychodni mają :tak:kurcze ale cię pech dopadła ale nie martw się wkrótce los się odwróci i będzie już tylko lepiej :tak:

Remeny współczuję tych wysypek, Julce jesli już coś wyskoczy to tylko na buźce i już mnie to denerwuje a co dopiero na całym ciałku :szok: a jak wypracowałąś u Jacusia dłuższy sen :confused: bo Julka ostatnio też przesypia po pół godzinki i dostaje wielkie oczy:baffled:

AsiaM super:-) zazdroszczę takiego ułożonego harmonogramu dnia :-)

Giza super że imprezka udana :-) pewnie jesteś dumna z synka :-)

Skaba super!!! GRATULUJĘ!!! choć nawet przez moment nie sądziłam że będzie inaczej:tak: a obrona to już pikuś ;-)

reklama
Skaba gratulacje!! Z obrona tez dasz radę, zdolniacha jesteś!!:-):-)
Beti wjechałaś mi na ambicję i... Zuzia śpi w łózeczku:-), troche mnie to kosztowało, zasneła o 00.30 ale mam nadzieję, ze warto:-):-). teraz będę konsekwentna ( no postaram się;-))

Skaba gratuluję! wiedziałam że zdasz!:-pA obrona ?:baffled: Też dasz radę! Wierzymy w ciebie! A jak mąż? pewnie dumny ze swojej żonki
Asze i jak "konsekwencja" sie powiodła? spała ładnie Zuzia?
Za to u nas dziś ZMIANA:baffled:..nie najgorsza....ale......Tosia zasnęła o 20 stej(jak zawsze..),ale po 3ciej słyszę jak wcina piąchy!To dałam jej cyca..zasnęła odrazu..ale po 6stej już patrzyła na mnie:-),i smiała się w głos..:-)
Przypuszczam że wieczorem mała zjadła,bo jak zawsze 2cycusie ,to wczoraj jeden..bo zasnęła...
Dzisiaj mój pierworodny wraca do domu(wkońcu),tatuś go przywiezie jak będzie wracał z pracy(bo nestety znów dziś w pracy:-()..Mają dziś jeszcze konczyc ten ogród,,chociaż mówił pan że 2 dni jeszcze..i skończą..(czyli w poniedziałek )..
Dziś będę mieć wkońcu auto..,(Piotrek miał firmowy przez tydzień)..bo niewiem czy wam pisałam że zarysowałam całą "dooopę" wieżdżając na podwórko:zawstydzona/y:..Aż się poryczałam ze złosci:-(,No i tysiąc wydany:no:(niepotrzebnie...tj.nieplanowany wydatek)Tak że moje planowe zakupy (wyprzedażowe:confused:)zmieniły plan....

Skaba - gratulacje! Zresztą inaczej być nie mogło :-):-):-)
A wagą Marysi się nie przejmuj - Majeczka za tydzień kończy 6 miesięcy i waży 6700g.
AsiaM - powodzenia w unikaniu wiszenia Niuńki na cycku :-)
Giza - oj miałaś lany miód na serce, co? :-)
Remeny - no to niezły siłacz z Jacka! A co do tego, że spokojny i pogodny to dlatego, że dzieci z tego terminu tak mają ;-):-p

Spadam, bo MAŁŻON WRÓCIŁ Z POLIGONU!!! (oj "witaliśmy" się wczoraj długo wieczorkiem,:-p:-p:-p)

Spadam, bo MAŁŻON WRÓCIŁ Z POLIGONU!!! (oj "witaliśmy" się wczoraj długo wieczorkiem,:-p:-p:-p)
Ninja zdziwiłabym się gdyby było inaczej, hehe :-D:-D:-D A na długo Mężuś zjechał?

A u nas piękna nocka - jak dla mnie;-), bo były tylko dwie pobudki na karmienie (o 3-ej i o 7-mej) i obie myszki śpią do teraz...:szok: Zjadłam już z Mężusiem śniadanko i wyprawiłam na imprezkę. Teraz muszę jeszcze spakować Zuzię na cały dzień do dziadków i zaplanować sobie dzionek:-)!

ewa33 szkoda zarysowanego autka, tzn. kaski, która mogła sprawić troszkę przyjemności, ale odbijesz sobie następnym razem;-):tak:!
asze trzymam kciuki za spanko Zuzi w łóżeczku - zobaczysz, że warto:yes::yes::yes:!

o rany Ninja tak mi przykro:-( i tez słyszałam o tym w radiu:-(
Stefanna udanych zakupów i daj znac jak sa wyprzedaze;-)moze po chrzcinach mojego mezunia wyciagne hehe;-)
Ewa szkoda :-( ale kazdemuu sie zdarza nawet najlepszym;-)
ja gdzie 2 lata temu tez "niezmieściłam" sie w brame i zarysowałam auto:no::-p
Asze to zdeterminowana jestes;-) dobrze ze Zuiza ci pozwoliła pospac bo wiem cos o bólach migrenowych:no::baffled:
Beti i jak tesciowa sie zgodziła?
Kasia słyszałam ze mozna iść na solarke karmiac piersia tylko trzeba brodawki zasłonic;-)

a my mamy dziś wesele ale nie idziemy tylko Melci idzie z dziadkami bo chca ja wziąść;-) wiec poimprezuje troche:-D:rofl2:

reklama
jak tak na szybko powiedzcie co mam zrobić Zuzia od czwartku nie zrobiła kupki pije herbatki i nic co zrobić ? 3 dni to już bardzo źle?:baffled:

Do góry