reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
W temacie zwłok xd

Załączniki

• 2477AB84-DA9A-44B7-8A1F-F733D2C2C22F.jpeg
    2477AB84-DA9A-44B7-8A1F-F733D2C2C22F.jpeg
    98,7 KB · Wyświetleń: 63
ja żałuję że od razu po odstawieniu nie zaczęliśmy porządnie starań tylko czekaliśmy trochę by się organizm wyrównał. Tak się wyrównał że tylko lenistwo mu w głowie. A cykle to w sumie też od sasa do lasa. No i 8 cykli trwa dochodzenie ile ta moja lutealna faza tak naprawdę trwa 🤦🏻‍♀️
My się zaczęliśmy starać od razu po moim odstawieniu antykoncepcji i nic to nie zmieniło. Jeden organizm od razu wraca do siebie inny potrzebuje paru miesięcy. A u innego antykoncepcja maskowała problem i człowiek nawet nie wiedzial, że może być problem problem zajściem w ciążę. Moim zdaniem nie ma reguły 🙂

Zauważ, że wiele kobiet po rozwodzie czy rozstaniu mówi, ze ostatnie o czym by pomyślały, to to, że partner je zdradza, ze nic na to nie wskazywało. Był fajny seks i wszystko pozostałe grało.
Gdyby każda z nas miała taki 6 zmysł, to wielu nieszczęść nie byłoby na świecie. Ale dobrze, ze Ty darzysz takim 100% zaufaniem Męża i masz szósty zmysł. Niestety nie każda tak ma. Ale jestem absolutnie przeciwna okreslaniu innej kobiety, ktira jest zdradzana "głupią" to nie ona rozbija rodzinę i okłamuje wszystkich wokół - tylko zdradzający - on jest głupi.
daj se siana 🤣

My się zaczęliśmy starać od razu po moim odstawieniu antykoncepcji i nic to nie zmieniło. Jeden organizm od razu wraca do siebie inny potrzebuje paru miesięcy. A u innego antykoncepcja maskowała problem i człowiek nawet nie wiedzial, że może być problem problem zajściem w ciążę. Moim zdaniem nie ma reguły 🙂
możliwe, ale już się nie dowiem czy było by tak samo gdybyśmy jednak od razu się starali 😌

Stalkowałam na listopadówkach dziś, a teraz tak mocno chucham i trzymam kciuki za naszą Hope, żeby wszystko było u niej dobrze, że muszę wam powiedzieć, może jak razem będziemy trzymać to może mamy większa moc?
Ja też cały czas czekam na wiadomość od Niej. Już się nawet jak to ja- dobijałam…

reklama
Do góry