reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Nie broniąc żadnej ze stron odnośnie celebrytów, pamiętajcie że nikt z was nie jest czyimś materacem.
Ba pewnie żadna z was nawet ich na żywo w sklepie nie widziała nie mówiąc o jakiś głębszych rozmowach

Co do par/małżeństw i zdrad. Też nie wiecie jak było - zdradę można wybaczyć to raz, dwa można mieć różne układy w związku jak otwarty związek, są też różne preferencje seksualne itd. Jeszcze chwilę temu podkreślałyście, że każdy powinien jeść co chce i lubi. Pozwólmy więc też ludziom żyć w relacjach jakich chcą
Podejrzewam, że mało to kogokolwiek obchodzi jak było naprawdę i kto ma rację, ale jak ktoś pierze swoje brudy publicznie i wylewa pomyje to musi liczyć się z tym, że inni będą sobie gadać i oceniać wg własnego uznania i tego, co oni przedstawili o sobie nawzajem w mediach na siebie - takie są konsekwencje - upubliczniają to podlegają ocenie i komentarzom :) jak ktoś nie chce być na języku wszystkich to brudy pierze w domu a nie publicznie.

reklama
Dla mnie to jest po prostu dziwne. Ja mojego starego tak dobrze znam, że jak mi się oświadczał to tego dnia od rana już o tym wiedziałam, czułam to po prostu, że cos jest na rzeczy na tyle się znamy że widzimy kiedy zachowujemy się inaczej, kiedy coś nie gra 😂 Nie wiem jak dobrze mógłby ukrywać przede mną zdrady bym niczego nie podejrzewała, poruszyłabym niebo i ziemie chyba żeby to odkryć xD Ale widocznie każdy jest inny
Zauważ, że wiele kobiet po rozwodzie czy rozstaniu mówi, ze ostatnie o czym by pomyślały, to to, że partner je zdradza, ze nic na to nie wskazywało. Był fajny seks i wszystko pozostałe grało.
Gdyby każda z nas miała taki 6 zmysł, to wielu nieszczęść nie byłoby na świecie. Ale dobrze, ze Ty darzysz takim 100% zaufaniem Męża i masz szósty zmysł. Niestety nie każda tak ma. Ale jestem absolutnie przeciwna okreslaniu innej kobiety, ktira jest zdradzana "głupią" to nie ona rozbija rodzinę i okłamuje wszystkich wokół - tylko zdradzający - on jest głupi.

Aktualizuje status, beta urosła duużo 🫶 A ja bym tylko spała 😴 Powiedzcie mi, ile razy jeszcze robić betę? A do lekarza dopiero jak będzie 4-cyfrowy wynik?
1680176902357.png

Aktualizuje status, beta urosła duużo 🫶 A ja bym tylko spała 😴 Powiedzcie mi, ile razy jeszcze robić betę? A do lekarza dopiero jak będzie 4-cyfrowy wynik? Zobacz załącznik 1511639
gratulacje :)
Co do Twoich pytań to najlepiej by było, gdybyś się zapytała dziewczyn na wątku mamusiowym, one są na bieżąco z zastanawianiem się nad robieniem kolejnych przyrostów i nad tym na kiedy umówić się do lekarza :) będą pewnie wiedzieć lepiej ;)

To prawda, że często tak jest, że ludzie dookoła wiedzą i nic nie mówią. Mój poprzedni partner zdradzał mnie przez rok z koleżanką z pracy. I wszyscy znajomi dookoła wiedzieli. Oprócz mnie. Nikt łaskawie nie raczył ani słowem pierdnąć.
Ooooo to właśnie .... tak to wygląda. Nie chcą się mieszać, być złym posłańcem. Wolą stać z boku i wmawiać sobie, że ofiara zdrady jest głupia, bo to takie oczywiste, że jest zdradzana, pewnie udaje, że nie wue albo akceptuje to.

Bardzo mi przykro, ze musialas tego doswiadczyć, nie da się opisać, jak człowiek czuję się zraniony i zawiedziony i to przez więcej niż 1 osobę.

Piękny przyrost, ponad 200% ❤️ gratulacje!
Bety już nie musisz robić, chyba, że przed samą wizytą.
Robiłaś proga? :)
Dziękuję :) Nie robiłam, tylko betę.

A odnośnie tego wątku o celebrytach, widziałam ten filmik dzisiaj rano i bardzo mi się szkoda zrobiło dziewczyny. Facet jakiś nienormalny, takie rzeczy publikować w sieci, nie wiem jakiego odzewu się spodziewał ale ludzie go zmieszali z błotem. I bardzo dobrze, tfu!

reklama
Do góry