Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jakoś tam nie zaglądam, czasu by mi chyba zabrakło . Z pewnymi osobami po prostu priv.Btw mam nadzieję że nie pozamykają za szybko tych swoich mamusiowych grup bo jak tu cicho z kreskami to tam idę kciuki trzymać i tak jakoś czas do weekendu mija
trochę się chyba zapędziłaś jednak...daj se siana
To jak trzon to już niech będzie najlepiej taki ze starej zardzewiałej i zapróchniałej siekiery żeby zostały drzazgi a i może jakaś gangrenaTo napisz „trzon”. Forumowy eufemizm, właściwie brzmi pieszczotliwie.
Ale jaka zadbana. Przykra sprawa, szkoda typaW temacie zwłok xd
Wykopał z grobu ciało matki. Mieszkał ze zwłokami przez 13 lat
Szokujące ustalenia śledczych w sprawie zmumifikowanych zwłok, które znaleziono w jednym z domów w Radlinie pod Wodzisławiem Śląskim. Okazało się, że było to ciało matki mężczyzny, który zajmował połowę budynku. 76-latek wykopał je z grobu 13 lat temu i przez ten czas z nimi mieszkał.wiadomosci.radiozet.pl
trochę się chyba zapędziłaś jednak...
Nie... ale domyślam się, że może chodzić o kwestię lepszej widocznosci na USG?A dlaczego lepiej, wiesz może?
tworzymy tutaj wspolnie pewną przestrzeń, w której wszystkie chciałybyśmy się dobrze czuć. Możemy wyrażać swoje zdanie, możemy się ze sobą nie zgadzać, czasami się pokłócimy - jak to w życiu. Ale byłabym za tym, by ograniczyć zbędne pyskówki dla samych pyskówek, bez żadnych argumentów, bo takie teksty psują atmosferę nie wnosząc przy tym absolutnie żadnej wartości.Nie rozumiem takich wypowiedzi z ironicznymi cegiełkami między wierszami, w tym przypadku o szóstym zmyśle żeby z kogoś debila zrobić
Ironiczny tekst o szóstym zmyśle również nic nie wniósł. Ale okej, w sumie jestem tu w innym celu, będę siedzieć cicho.tworzymy tutaj wspolnie pewną przestrzeń, w której wszystkie chciałybyśmy się dobrze czuć. Możemy wyrażać swoje zdanie, możemy się ze sobą nie zgadzać, czasami się pokłócimy - jak to w życiu. Ale byłabym za tym, by ograniczyć zbędne pyskówki dla samych pyskówek, bez żadnych argumentów, bo takie teksty psują atmosferę nie wnosząc przy tym absolutnie żadnej wartości.