reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Btw mam nadzieję że nie pozamykają za szybko tych swoich mamusiowych grup bo jak tu cicho z kreskami to tam idę kciuki trzymać 😅 i tak jakoś czas do weekendu mija 😂
Dałabyś czasem znak, że nas czytasz 🤡.
Sing Carlos Areces GIF by Movistar Plus+

reklama
Ironiczny tekst o szóstym zmyśle również nic nie wniósł. Ale okej, w sumie jestem tu w innym celu, będę siedzieć cicho.
Często jest tak, że nacechowanie czyjejś wypowiedzi tworzy się tylko w naszej głowie (myśl/emocja/wrażenie). Nie widzimy swoich reakcji wzajemnych, mowy ciała, więc trudno orzec czy ktoś mówi z ironią, czy tylko nam się tak wydaje, ze tak mówi. Ja odebrałam bez żadnej ironii komentarz @black_angel jako luźny, że fajnie, że ty wierzysz mężowi w 100 proc. ale nie zawsze życie jest różowe i nie każdy na 100 proc. zasługuje. I tylko tyle i aż tyle :) a wracając to my tu często naładowane emocjami, bo takie oczekiwania na ciąże z miesiąca na miesiąc wykańcza emocjonalnie i psychicznie, a problemy swoje dokładają i może te nasze reakcje nie zawsze są adekwatne do sytuacji, jak to w życiu... czasem warto dopytać czy np. to było ironiczne czy co to w ogóle było, jak masz wątpliwości bo szkoda psuć sobie nastrój i klimat wsparcia, jaki tu panuje na rzecz negatywnych emocji :)

Często jest tak, że nacechowanie czyjejś wypowiedzi tworzy się tylko w naszej głowie (myśl/emocja/wrażenie). Nie widzimy swoich reakcji wzajemnych, mowy ciała, więc trudno orzec czy ktoś mówi z ironią, czy tylko nam się tak wydaje, ze tak mówi. Ja odebrałam bez żadnej ironii komentarz @black_angel jako luźny, że fajnie, że ty wierzysz mężowi w 100 proc. ale nie zawsze życie jest różowe i nie każdy na 100 proc. zasługuje. I tylko tyle i aż tyle :) a wracając to my tu często naładowane emocjami, bo takie oczekiwania na ciąże z miesiąca na miesiąc wykańcza emocjonalnie i psychicznie, a problemy swoje dokładają i może te nasze reakcje nie zawsze są adekwatne do sytuacji, jak to w życiu... czasem warto dopytać czy np. to było ironiczne czy co to w ogóle było, jak masz wątpliwości bo szkoda psuć sobie nastrój i klimat wsparcia, jaki tu panuje na rzecz negatywnych emocji :)
Pewnie masz rację. To było niepotrzebne, dlatego przepraszam.

reklama
Do góry