Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też odświeżamStalkowałam na listopadówkach dziś, a teraz tak mocno chucham i trzymam kciuki za naszą Hope, żeby wszystko było u niej dobrze, że muszę wam powiedzieć, może jak razem będziemy trzymać to może mamy większa moc?
My się zaczęliśmy starać od razu po moim odstawieniu antykoncepcji i nic to nie zmieniło. Jeden organizm od razu wraca do siebie inny potrzebuje paru miesięcy. A u innego antykoncepcja maskowała problem i człowiek nawet nie wiedzial, że może być problem problem zajściem w ciążę. Moim zdaniem nie ma regułyja żałuję że od razu po odstawieniu nie zaczęliśmy porządnie starań tylko czekaliśmy trochę by się organizm wyrównał. Tak się wyrównał że tylko lenistwo mu w głowie. A cykle to w sumie też od sasa do lasa. No i 8 cykli trwa dochodzenie ile ta moja lutealna faza tak naprawdę trwa
daj se sianaZauważ, że wiele kobiet po rozwodzie czy rozstaniu mówi, ze ostatnie o czym by pomyślały, to to, że partner je zdradza, ze nic na to nie wskazywało. Był fajny seks i wszystko pozostałe grało.
Gdyby każda z nas miała taki 6 zmysł, to wielu nieszczęść nie byłoby na świecie. Ale dobrze, ze Ty darzysz takim 100% zaufaniem Męża i masz szósty zmysł. Niestety nie każda tak ma. Ale jestem absolutnie przeciwna okreslaniu innej kobiety, ktira jest zdradzana "głupią" to nie ona rozbija rodzinę i okłamuje wszystkich wokół - tylko zdradzający - on jest głupi.
możliwe, ale już się nie dowiem czy było by tak samo gdybyśmy jednak od razu się staraliMy się zaczęliśmy starać od razu po moim odstawieniu antykoncepcji i nic to nie zmieniło. Jeden organizm od razu wraca do siebie inny potrzebuje paru miesięcy. A u innego antykoncepcja maskowała problem i człowiek nawet nie wiedzial, że może być problem problem zajściem w ciążę. Moim zdaniem nie ma reguły
Ja też cały czas czekam na wiadomość od Niej. Już się nawet jak to ja- dobijałam…Stalkowałam na listopadówkach dziś, a teraz tak mocno chucham i trzymam kciuki za naszą Hope, żeby wszystko było u niej dobrze, że muszę wam powiedzieć, może jak razem będziemy trzymać to może mamy większa moc?
i nie mam szóstego zmysłu za to Ty ewidentnie masz jakieś problemy chyba jadąc po kimś bo coś napisał na forum xd jestem tutaj tydzień a znowu się sądzisz do kogoś xddaj se siana
ale jednak cuda się potrafią dziać!Stalkowałam na listopadówkach dziś, a teraz tak mocno chucham i trzymam kciuki za naszą Hope, żeby wszystko było u niej dobrze, że muszę wam powiedzieć, może jak razem będziemy trzymać to może mamy większa moc?