Brownie1992
Moderator
Dostałam stymulację na 3 miesiące Aromkiem.
Do tego skierowanie do szpitala na drożność z histeroskopią i laparoskopią.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za piękny przyrostPoleciałam na bete po waszych wiadomościach i jest wynik
No ale właśnie przez to może ominąć nas to co najlepsze. Adrenalinka wraz z ciemniejszymi testami z dnia na dzień. A taki jaśniejszy innej firmy nagle gdzieś pośrodku, by mnie wnerwiał .No tak stopień wybarwienia moze roznić się między firmami, no ale jesli jest pozytywny jednej firmy to innej tez będzie a jak negatywny to bez względu na firmę, będzie negatywny. Jak komuś się skończą testy ovu baby plan i zrobi w pozostałe dni domowe laboratorium, to jak ma być peak to będzie a jak nie, to nie.
Gratulacje!Poleciałam na bete po waszych wiadomościach i jest wynik
Podczas starań powinno być co najmniej 50 z tego co słyszałam od swojej gin endokrynolog, bo dzięki wit.D sa lepszej jakości jajeczka i też wpływa na zagnieżdżanie, ale ile w tym prawdy...któż to wieciekawostki, ja jestem tą która jest w widełkach normy wit.D3. Podczas badania miałam 31,5. Złapałam się na te najniższe widełki, ale się złapałam
Ja z natury lekarzom w ogóle nie ufam, a patrząc na ilość lekarzy, do których chodzisz to ty chyba też nie bardzo im wierzysz w to co mówiąMnie każdy lekarz zajmujący się niepłodnością, z którym miałam do tej pory konktak kazał badać poziom witaminy D żeby właściwie dobrać suplementacje. Może i niedobór ma większość osób, ale nie każdy taki sam. Ja nic z witaminą D nie suplementowałam i wyszedł mi poziom suboptymalny, teraz mam tyle co w pregnie, plus dodatkowo maks 1000, ale to też zależy, czasem zapominam i jest tylko te 2000.
Mam średnie doświadczenia, przez ponad dwa lata chodziłam z poważnymi powikłaniami pooperacyjnymi, których przyczyna okazała się błaha i niejednokrotnie sugerowałam ją lekarzom, ale nie chcieli mnie słuchać…Gratulacje!
Podczas starań powinno być co najmniej 50 z tego co słyszałam od swojej gin endokrynolog, bo dzięki wit.D sa lepszej jakości jajeczka i też wpływa na zagnieżdżanie, ale ile w tym prawdy...któż to wie
Ja z natury lekarzom w ogóle nie ufam, a patrząc na ilość lekarzy, do których chodzisz to ty chyba też nie bardzo im wierzysz w to co mówią
O, a na jakiej podstawie stymulacja, chyba masz swoje owulacje? Co ma poprawić w Twoim przypadku?Dostałam stymulację na 3 miesiące Aromkiem.
A że tak zapytam powiedział po co ci stymulacja jak masz własne owulacje?Dostałam stymulację na 3 miesiące Aromkiem.
Myślę, że może być w tym trochę prawdy. Jak byłam w ciąży z pierwszym dzieckiem tj. w 2011r. to się mówiło, że od tych wszystkich witamin dla ciężarnych rodzą się b. duże dzieci.Odnośnie witamin… ostatnio mówię mojemu lekarzowi, ze aaaa może by syplementowac witaminę D, dobrze tez wpływa na nastrój i jakieś inne witaminy, a on mówi, ze okej ale pod warunkiem, ze pójdę na badania i będą ich niedobory no i nie poszłam na badania i zostałam tylko przy puerii uno. Natomiast to już zupełnie inna bajka, ale moja babcia jest po raku żołądka 26 lat, i chodzi co roku na kontrole do onkologa i ta robi jej szereg badań łącznie z witaminami i babcia raz w roku w zastrzykach przyjmuje witaminę B12. Jak zapytała czy może brać jakiś kompleks czy coś to jej lekarka powiedziała, ze witaminy to pożywka dla raka i jeśli nie ma niedoborów to ich nie bierze każdy ma chyba inna teorie
chwalisz się, czy żalisz?Dziewczyny dziś wieczorem założę kwietniowe kreski