Nasturtium
Fanka BB :)
@aurii_orelii Ty chyba miałaś stymulację mając własne owulacje? Czy źle kojarzę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przestawiono mi plan taki: drożność, stymulacja 3 miesiace. Jeśli nie wyjdzie klinika: inseminacja i in vitro. Ja go zaakceptowałam.Ej, ale na serio jak to uargumentował? Czemu ma to posłużyć?
Miovelia może Ci skrócić cykl, przynajmniej u mnie tak zadziałała. Bez Mioveli cykle powyżej 40 dni aż finalnie okres wywoływany luteiną, na Mioveli Nac okresy po 29-31 dniW ogóle tak sobie myśle… lekarz zaraz po ustaniu krwawienia kazał mi zrobić LH,FSH i Proga a w 20dc roma, estradiol, fsh, lh, progesteron, prolaktyna, shbg i testosteron. I tak się zastanawiam czy brać teraz od 3dc miovelie nac czy może to wpłynąć na wyniki badań?
super! Byłaś u tego doktorka co ostatnio, co mi się tak podobał?Dostałam stymulację na 3 miesiące Aromkiem.
Do tego skierowanie do szpitala na drożność z histeroskopią i laparoskopią.
no ale @Brownie1992 raczej nie jest z tych naciskających, samoczytających i się upierających, więc wątpię, żeby to był ten przypadekJak bardzo naciskasz na leczenie to lekarz Ci wszystko wciśnie nie ważne czy to zdrowe czy nie.
dokładnie, go Brownie, jutro jedziesz z dzwonieniem po szpitalach! Pora Ci już zajść w tego cionsza, ile ja jeszcze mogę czekać na te Twoje krechyPrzestawiono mi plan taki: drożność, stymulacja 3 miesiace. Jeśli nie wyjdzie klinika: inseminacja i in vitro. Ja go zaakceptowałam.
Nawet do inseminacji na NFZ stymulują. Nie rozumiem tego szoku po co mi stymulacja skoro mam swoje owulacje. Może i mam, ale chu ja dają. Chwytam się wszystkiego. Jak każda z nas.
Niestety nie, u niego mam termin na koniec kwietnia dopiero.super! Byłaś u tego doktorka co ostatnio, co mi się tak podobał?
Trzymam kciuki, żebyś szybko znalazła dobry termin w szpitalu!
Super, ważne, że do przodu!Niestety nie, u niego mam termin na koniec kwietnia dopiero.
Byłam w Luxmedzie u babki która mi wykryła mięśniaka, ale przyjmuje bardzo bardzo rzadko więc do niej nie chodziłam. Przestawiłam jej cała dokumentację, powiedziałam że na recepcji mi już powiedziano, że nie wykonują drożności w luxmedzie i wprost jej powiedziałam, że owszem mogę iść zrobić prywatnie, ale czy byłaby tak uprzejma wypisać skierowanie. Długo myślała czytała i dala skierowanie do szpitala nie tylko na drożność, ale cały pakiet histeroskopia i laparoskopia. Mam się zorientować w Krakowie, jeśli będzie ciężko się dostać to zaprasza do siebie na oddział - pracuje w jakimś szpitalu za Krakowem ok 50 km. Nie wiem jakbym to miala organizacyjnie ugryźć, ale mąż proponował, że weźmie wolne. Jutro spróbuję podzwonić po szpitalach i popytać jak to wygląda.
No i zaproponowała czy chciałabym spróbować jeszcze tej stymulacji.