pluto_nova
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cos tam sie chyba zaczyna poooowoli, mozna wpisac
O, a na jakiej podstawie stymulacja, chyba masz swoje owulacje? Co ma poprawić w Twoim przypadku?
Coś musza ze mną robić jak ciągle gitarę zawracamA że tak zapytam powiedział po co ci stymulacja jak masz własne owulacje?
Ja pisałam rano, u mnie biel
Ej, ale na serio jak to uargumentował? Czemu ma to posłużyć?Coś musza ze mną robić jak ciągle gitarę zawracam
Jak bardzo naciskasz na leczenie to lekarz Ci wszystko wciśnie nie ważne czy to zdrowe czy nie.Ej, ale na serio jak to uargumentował? Czemu ma to posłużyć?
a to nie jest trochę tak, że nawet jak owulacje są to w sumie ciężko potwierdzić „jakieś są jakości” i wtedy stymulacja może pomoc?Coś musza ze mną robić jak ciągle gitarę zawracam
Tak, też słyszałam, że podczas starań wit. D3 powinna być na poziomie 50. Dlatego suplementuje w Pueri oraz co drugi dzień 2000j. w kroplach.Gratulacje!
Podczas starań powinno być co najmniej 50 z tego co słyszałam od swojej gin endokrynolog, bo dzięki wit.D sa lepszej jakości jajeczka i też wpływa na zagnieżdżanie, ale ile w tym prawdy...któż to wie
Ja z natury lekarzom w ogóle nie ufam, a patrząc na ilość lekarzy, do których chodzisz to ty chyba też nie bardzo im wierzysz w to co mówią
Stymulacja nie podnosi jakości owulacji.a to nie jest trochę tak, że nawet jak owulacje są to w sumie ciężko potwierdzić „jakieś są jakości” i wtedy stymulacja może pomoc?
Prawda.Jak bardzo naciskasz na leczenie to lekarz Ci wszystko wciśnie nie ważne czy to zdrowe czy nie.