reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Gratulacje!

Podczas starań powinno być co najmniej 50 z tego co słyszałam od swojej gin endokrynolog, bo dzięki wit.D sa lepszej jakości jajeczka i też wpływa na zagnieżdżanie, ale ile w tym prawdy...któż to wie

Ja z natury lekarzom w ogóle nie ufam, a patrząc na ilość lekarzy, do których chodzisz to ty chyba też nie bardzo im wierzysz w to co mówią :)
Tak, też słyszałam, że podczas starań wit. D3 powinna być na poziomie 50. Dlatego suplementuje w Pueri oraz co drugi dzień 2000j. w kroplach.
W ramach ciekawostki podałam swój wynik, bo gdyby nie starania to byłabym tym 1%, w naszej szerokości geograficznej, która ma odpowiedni poziom witaminy d :)

reklama
Do góry