reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Ja z czasów licealnych pamietam dzwony z brokatem i wyszywanymi kwiatami po bokach, ukochane biodrówki szwedy, super moje pierwsze z podstawówki buty na koturnie i wysokim obcasie - blagalam o nie mamę bo byly boskie i tylko we dwie z moją psiapsi miałyśmy je w 8 klasie + ramoneska ala marynarka z eko skorki i plecak czarny z eko skorki - Aleś my bylyśmy dumne z tych ciuchów, butów i plecaka. Czulysmy się jak jakies ikony mody...😂🤣😂 modne wtedy byly też bluzki z przodu materiał a z tyłu same sznurki - to były czasy 😍

reklama
Ja z czasów licealnych pamietam dzwony z brokatem i wyszywanymi kwiatami po bokach, ukochane biodrówki szwedy, super moje pierwsze z podstawówki buty na koturnie i wysokim obcasie - blagalam o nie mamę bo byly boskie i tylko we dwie z moją psiapsi miałyśmy je w 8 klasie + ramoneska ala marynarka z eko skorki i plecak czarny z eko skorki - Aleś my bylyśmy dumne z tych ciuchów, butów i plecaka. Czulysmy się jak jakies ikony mody...😂🤣😂 modne wtedy byly też bluzki z przodu materiał a z tyłu same sznurki - to były czasy 😍
o, dżinsy z brokatem i kwiatkami też pamiętam! :D

koturny!! Miałam babcie w DE i w DRUGIEJ KLASIE podstawówki zmusiłam ją do kupienia mi takich sportowych butów na 10cm koturnie. W sensie na czubku buta miały z 3cm wysokości, a na piecie 10cm. Wróciłam do rodziców od babci z tymi butami i dzwonili do niej z awanturą 😂 cała szkoła mi zazdrościła 😂 a jak sobie teraz o nich przypomnę, jak one wyglądały, to aż mam dreszcze! Tak samo jak od babci przywiozłam takie dzwoni z rozcięciami po bokach do kolan 😂

Moja przyjaciółka otwarła knajpkę… 😎 Za Wasze kreski! 🥂

Załączniki

• 1B075D20-B8FA-4A88-BAB9-3B54C80DC82A.jpeg
    1B075D20-B8FA-4A88-BAB9-3B54C80DC82A.jpeg
    981,3 KB · Wyświetleń: 111
Proszę fitnesiary o poradę, czemu bolą mnie kolana podczas przysiadów. Dziś już musiałam wykluczyć przysiady z treningu

reklama
Dziewczyny pytanie. Czy wy też czułyście tą poprawę nastroju biorąc inozytol. Zaczęłam od tego cyklu i mam tyle energii, spokoju w sobie, takie pozytywne myślenie... Jakby wróciła stara ja. A inozytol właśnie zaczęłam brać ze względu na zły stan mojej psychy 😎
Ja zawsze jestem nakręcona pozytywnie, także ciężko stwierdzić.
Chociaż łapią mnie doły. Nie zauważyłam poprawy. Raczej zauważyłam poprawę w mniej bolących owulacjach. Jak ja się z nimi męczyłam! Jak reka odjął 😊.

Do góry