reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Ja z czasów licealnych pamietam dzwony z brokatem i wyszywanymi kwiatami po bokach, ukochane biodrówki szwedy, super moje pierwsze z podstawówki buty na koturnie i wysokim obcasie - blagalam o nie mamę bo byly boskie i tylko we dwie z moją psiapsi miałyśmy je w 8 klasie + ramoneska ala marynarka z eko skorki i plecak czarny z eko skorki - Aleś my bylyśmy dumne z tych ciuchów, butów i plecaka. Czulysmy się jak jakies ikony mody...😂🤣😂 modne wtedy byly też bluzki z przodu materiał a z tyłu same sznurki - to były czasy 😍

reklama
Ja z czasów licealnych pamietam dzwony z brokatem i wyszywanymi kwiatami po bokach, ukochane biodrówki szwedy, super moje pierwsze z podstawówki buty na koturnie i wysokim obcasie - blagalam o nie mamę bo byly boskie i tylko we dwie z moją psiapsi miałyśmy je w 8 klasie + ramoneska ala marynarka z eko skorki i plecak czarny z eko skorki - Aleś my bylyśmy dumne z tych ciuchów, butów i plecaka. Czulysmy się jak jakies ikony mody...😂🤣😂 modne wtedy byly też bluzki z przodu materiał a z tyłu same sznurki - to były czasy 😍
o, dżinsy z brokatem i kwiatkami też pamiętam! :D

koturny!! Miałam babcie w DE i w DRUGIEJ KLASIE podstawówki zmusiłam ją do kupienia mi takich sportowych butów na 10cm koturnie. W sensie na czubku buta miały z 3cm wysokości, a na piecie 10cm. Wróciłam do rodziców od babci z tymi butami i dzwonili do niej z awanturą 😂 cała szkoła mi zazdrościła 😂 a jak sobie teraz o nich przypomnę, jak one wyglądały, to aż mam dreszcze! Tak samo jak od babci przywiozłam takie dzwoni z rozcięciami po bokach do kolan 😂

Moja przyjaciółka otwarła knajpkę… 😎 Za Wasze kreski! 🥂

Załączniki

• 1B075D20-B8FA-4A88-BAB9-3B54C80DC82A.jpeg
    1B075D20-B8FA-4A88-BAB9-3B54C80DC82A.jpeg
    981,3 KB · Wyświetleń: 113
Proszę fitnesiary o poradę, czemu bolą mnie kolana podczas przysiadów. Dziś już musiałam wykluczyć przysiady z treningu

reklama
Dziewczyny pytanie. Czy wy też czułyście tą poprawę nastroju biorąc inozytol. Zaczęłam od tego cyklu i mam tyle energii, spokoju w sobie, takie pozytywne myślenie... Jakby wróciła stara ja. A inozytol właśnie zaczęłam brać ze względu na zły stan mojej psychy 😎
Ja zawsze jestem nakręcona pozytywnie, także ciężko stwierdzić.
Chociaż łapią mnie doły. Nie zauważyłam poprawy. Raczej zauważyłam poprawę w mniej bolących owulacjach. Jak ja się z nimi męczyłam! Jak reka odjął 😊.

Do góry