reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

to ja nigdy właśnie nie miałam zadnych firmowych ubrań. I zawsze miałam gorszy telefon niż inni. Ale nie mam przez to jakiejś traumy jak coś :D
Mi mam kupowała ciuchy na targu w mieście i przymierzałam spodnie na kawałku kartonu świecąc dupą przy -5.
ja tak samo! W Warszawie pamiętam Mama mnie zabierała turbo rano co jakiś czas w sobotę na stadion po ciuchy i też mierzyłam za kartonami 😅

reklama
Ejj, serio mam takie w szafie u mamy. Chyba musze je wyciągnąć i wstawić na vinted
ja też mam takie w domu rodzinnym!

W ogóle ja ostatnio mam taką nostalgię, bo... mam w aucie odtwarzacz CD :D i po wielu wielu wielu latach zaczęłam kupować płyty. I kurde żal mi dupe ściska, że w domu rodzinnym mam całą kolekcję wspaniałych płyt i pewnie jeszcze przez dobry rok nie będę miała do nich dostępu

ja też mam takie w domu rodzinnym!

W ogóle ja ostatnio mam taką nostalgię, bo... mam w aucie odtwarzacz CD :D i po wielu wielu wielu latach zaczęłam kupować płyty. I kurde żal mi dupe ściska, że w domu rodzinnym mam całą kolekcję wspaniałych płyt i pewnie jeszcze przez dobry rok nie będę miała do nich dostępu
też w aucie rodziców jest cd, jak jeżdże na rurę to już rzygam tymi 18 piosenkami, które tam mam :D

I chciałam dodać, że u mnie nie mówi się targ tylko rynek.
W Krakowie się że mnie śmiali bo dla nich rynek to z Sukiennicami a targ to Kleparz 😂
Nie No w Krakowie to Pod Hale Targową po takie perełki! Co to było za wydarzenie jak jechałam tam po spodnie z mamą.
Albo na „plac”. Do dzisiaj przy jednej pętli tramwajowej w Krakowie kupuje skarpetki u tych samych pań u których moja mama kupowała mi skarpetki, spodnie itp
Ale mimo, że targ to właśnie one przywoziły naprawdę dobre jakościowo rzeczy i ładne. Zawsze dobrze doradziły i nie wciskały nic na siłę. Nawet moja mama kupowała tam obrus na błogosławieństwo na nasz ślub i dostała drugi, mniejszy na drugi stół w gratisie jak dowiedziały się, że to na mój ślub. ❤️

reklama
Dziewczyny pytanie. Czy wy też czułyście tą poprawę nastroju biorąc inozytol. Zaczęłam od tego cyklu i mam tyle energii, spokoju w sobie, takie pozytywne myślenie... Jakby wróciła stara ja. A inozytol właśnie zaczęłam brać ze względu na zły stan mojej psychy 😎
Tak też mam tak , że mi lepiej...😉

Do góry