anyżowa
Fanka BB :)
Ja też dzwony teraz szokJa tylko skinny i innych nie mam zamiaru
Dzwony nosiłam w gimnazjum i starczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też dzwony teraz szokJa tylko skinny i innych nie mam zamiaru
Dzwony nosiłam w gimnazjum i starczy
Ja mam, chyba @Calineczka92 też miała, jak Cię niepotrzebnie wywołuję to wybaczU mnie tak samo, w tym cyklu już 11dc miałam owulację trzonuuuj
Pytanie trochę z upy ale macie może lidlomixa? Jesteście zadowolone?
Oo czemu aż rok? Może ktoś da radę Ci wysłać paczkę?ja też mam takie w domu rodzinnym!
W ogóle ja ostatnio mam taką nostalgię, bo... mam w aucie odtwarzacz CD i po wielu wielu wielu latach zaczęłam kupować płyty. I kurde żal mi dupe ściska, że w domu rodzinnym mam całą kolekcję wspaniałych płyt i pewnie jeszcze przez dobry rok nie będę miała do nich dostępu
o mamusiu Hunter <3no mi właśnie się mega podoba słuchanie płyt, a w domu rodzinnym mam np. wszystkie płyty Hey, illusion, huntera, kurde aż się nie mogę doczekać aż je odzyskam
U nas najczęściej mówi się bazar jednak, a ze wychowywałam się w Warszawie, to stadion dziesięciolecia był grany i te podroby wszystkiego nienawidzialam jak mama kazała mi tam spędzać sobory chodząc po koronie w kółko po kilka razyI chciałam dodać, że u mnie nie mówi się targ tylko rynek.
W Krakowie się że mnie śmiali bo dla nich rynek to z Sukiennicami a targ to Kleparz
Niestety nie, jest tam mój ojciec, z którym nie utrzymuje kontaktu i do rozwodu rodziców i podziału majątku-sprzedaży mieszkania nie mam tam po co jechać. Udało nam się swego czasu "ukraść" większość rzeczy mojej mamy, która musiała stamtąd uciec, i nasze dokumenty, świadectwa, itd, ale rzeczy osobiste jak ubrania moje i rodzeństwa, jakieś pamiętniki, albumy ze zdjęciami, płyty, wszystko zostałoOo czemu aż rok? Może ktoś da radę Ci wysłać paczkę?
a też zaciągała Cię o 6 rano by być tam przed wszystkimi tłumami?U nas najczęściej mówi się bazar jednak, a ze wychowywałam się w Warszawie, to stadion dziesięciolecia był grany i te podroby wszystkiego nienawidzialam jak mama kazała mi tam spędzać sobory chodząc po koronie w kółko po kilka razy
jak byłam na ich koncercie, to wysiadł prąd i cześć koncertu była akustyczna, siedzieliśmy wszyscy na podłodze przy świecach i oni grali, to była magia!o mamusiu Hunter <3
to ja jedynie mogę powiedzieć, że mój brat sobie z wokalistą Huntera rękę podał, ale czemu i w jakich okolicznościach to nie wiemjak byłam na ich koncercie, to wysiadł prąd i cześć koncertu była akustyczna, siedzieliśmy wszyscy na podłodze przy świecach i oni grali, to była magia!
mi się zdarzyło nawet raz piwo z nimi pić to jest jeden z moich ulubionych zespołów z nastoletnich czasów, byłam na dwóch albo trzech ich koncertach, no a popularni jakoś nie byli, jakiejś mega frekwencji na nich nie było, ale im to wcale nie przeszkadzało, dobrze się bawiliśmyto ja jedynie mogę powiedzieć, że mój brat sobie z wokalistą Huntera rękę podał, ale czemu i w jakich okolicznościach to nie wiem