reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Ja tylko chciałam napisać w sprawie dyskusji o modzie sprzed lat.
Moja mama kochana, gdy byłam nastolatką, to nauczyła mnie, jak poluje się na ciuchy w lumpach. Ona zawsze była bardziej obcykana w modzie niż ja, świetnie się ubierała i ubiera.

Nie dość, że były tanie, jak barszcz te ciuchy (tańsze niż na targu), to jeszcze miałam większość jeansów Levis’a i wszystkie z lumpa😎.

Moja mama samotnie mnie wychowywała, nie miała alimentów i nie stać jej było na wiele rzeczy. Komórkę miałam najpóźniej w klasie i to cegłę po kimś z antenką. Komputer też dopiero po piątej klasie dostałam.

Z rozrzewnieniem wspominam te czasy, bo mama kończyła lekcje, czasem czekała na mnie i obie cisnęłyśmy na rowerach do lumpa na wspólne poszukiwania🥰.
Moj pierwszy tel odkupiony od kolegi za 100 zł straszny obciach jakiś Ericsson z klapką...w liceum dopiero... a od brata odkupilam nokie 3310 i kochalam ten tel, niestety w barze podczas gry w bilarda ktoś mi go ukradł 😭 potem nie pamiętam jaki zlomek mialam tez nokie ... po narodzinach corki mialam pierwszy z lepszych tel, kilka dni po zakupie polozylam na gondoli wózka i wracając do domu uswiadomilam sobie, ze go nie ma nigdzie - zgubilam 😁🤣😂 ogolnie nie jestem gadżeciarą więc mąż wymyśla tel a ja przejmuje jego. 😊

reklama
U nas w LO była dziwna moda na leginsy i dłuższe koszule, ale ja byłam chłopczyca, słuchałam rapu, jeździłam na desce i chodziłam na Legie, wiec ubierałam się w luźne spodnie i bluzki :) w LO poznałam męża i teraz on się śmieje, ze wiele lat mu zajęło oswojenie mnie i ucywilizowanie :p jeszcze z początków wspólnego mieszkania miałam wszędzie Legie rozklejoną, ale aktualnie zupełnie już mi przeszło :p oczywiście troszkę charakterku chłopczycy zostało, ale odwalić się tez lubię

Moj pierwszy tel odkupiony od kolegi za 100 zł straszny obciach jakiś Ericsson z klapką...w liceum dopiero... a od brata odkupilam nokie 3310 i kochalam ten tel, niestety w barze podczas gry w bilarda ktoś mi go ukradł 😭 potem nie pamiętam jaki zlomek mialam tez nokie ... po narodzinach corki mialam pierwszy z lepszych tel, kilka dni po zakupie polozylam na gondoli wózka i wracając do domu uswiadomilam sobie, ze go nie ma nigdzie - zgubilam 😁🤣😂 ogolnie nie jestem gadżeciarą więc mąż wymyśla tel a ja przejmuje jego. 😊
Nokia 3310 - ukochany telefon, w podstawówce strzałki sobie puszczaliśmy, żeby nie płacić za SMS, ale dać znac, ze się myśli o drugiej osobie :)

Proszę fitnesiary o poradę, czemu bolą mnie kolana podczas przysiadów. Dziś już musiałam wykluczyć przysiady z treningu
Może być kilka przyczyn. Możesz niepoprawnie technicznie wykonywać ćwiczenia. Robiąc przysiad zbyt duże obciążenie kierujesz na kolana. Trzeba bardziej zaangazować pośladki Sprobuj innego ustawienia. Może zbyt duże obciążenie sobie wzięłaś. A możesz mieć problem z kolagenem w stawach. U mnie picie Flexa np pomogło 🙂

Nikt tu przed czasem nie testuje? Rzucilby ktoś jakieś cienie choćby oko nacieszyć?
Moj lh do doopy, dzis ledwo 0,10 na prawdę myślę, ze będzie bezowulacyjny cykl... ostatnimi cyklami sie kierując w tym czasie lh u mnie juz roslo, a tu jeden dzien 0,50 jeden dzien sluz rozciagliwy 3 dni wodnisty a dzis lepki no dooopa straszna, ładny prezent na ur, nawet sobie nie pisikam na hcg😥

Nikt tu przed czasem nie testuje? Rzucilby ktoś jakieś cienie choćby oko nacieszyć?
Moj lh do doopy, dzis ledwo 0,10 na prawdę myślę, ze będzie bezowulacyjny cykl... ostatnimi cyklami sie kierując w tym czasie lh u mnie juz roslo, a tu jeden dzien 0,50 jeden dzien sluz rozciagliwy 3 dni wodnisty a dzis lepki no dooopa straszna, ładny prezent na ur, nawet sobie nie pisikam na hcg😥
Właśnie ostatnio po tej fali pozytywnych kresek nastąpiła jakaś cisza 😔

Masz dzisiaj urodziny?
Wszystkiego najlepszego takie pospolite życzenia, i tego 4go bombelka pewnie najlepsze życzenie 🫠🤗

reklama
Właśnie ostatnio po tej fali pozytywnych kresek nastąpiła jakaś cisza 😔
Hasan Minhaj Netflix GIF by Patriot Act

Do góry