E
eag
Gość
Dobra! Kupiłam testy w action, rossmanie i aptece będę dziś i jutro szczać jak dzik!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak sikają dziki?Dobra! Kupiłam testy w action, rossmanie i aptece będę dziś i jutro szczać jak dzik!
Na dwie kreski!a jak sikają dziki?
Dobra! Kupiłam testy w action, rossmanie i aptece będę dziś i jutro szczać jak dzik!
Myślę, że dużo jest takich wpadek po alkoholu, zielonym czy innych używkach, więc kto wie...A ok Ale kto wie? Może trzeba przeprowadzić badanie kliniczne wpływu medycznej marihuany na niepłodność Myślę, że może to mieć sens... tylko, że są badania, które wykazują, że THC obniża parametry nasienia, ale może takie czystsze nie będzie obniżało? A obniży tylko poziom stresu i lęku...
Pinki, testeo i te z action tańsze i droższe po 2 szt w opakowaniuJakie kupiłaś testy, pinki ?