reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

jest też patola, która pije i podczas starań i ciaży i ma zdrowe dzieci. Czy to znaczy, ze dawanie w szyję boostuje płodność? :D
Wystarczy spojrzeć na wypadki po alkoholu. Jeden spadnie z ławki na trzeźwo i potem kończy jako dawca narządów, a drugi z 3 promilami jest tak elastyczny w tym swoim spadaniu, że kończy z zadrapaniem na małym palcu u ręki.

reklama
Ja polecam również szukanie na ZnanyLekarz.pl i czytanie opinii
wierze w to ze nie masz na to ziły , nic w tym dziwnego bo ileż można . Ale jak już będziesz gotować to daj znać co postanowiłaś

Z tymi opiniami to trzeba uważać. Przy swojej CP spotkałam na NZF mega buca. Pozwalającego sobie na teksty, których nie powinna usłyszeć dziewczyna, która straciła 3 ciąże (koleżanka z sali). A chłop ma same 5 na znanymlekarzu ba dostał jakąś też jakąś nagrodę za niby bycie dla pacjentek. Nie jestem pewna ale chyba pracuje też w jakiejś klinice niepłodności. Pewnie $ sporo u niego zmienia

Nie no. Badania są na ten temat i to sporo badań :D a to, że znacie takie pary chyba nie wpływa na wyniki tych badań. Osoby uzależnione od alkoholu też zachodzą w ciąże, kobiety chore onkologiczne też zachodzą, faceci na saunach też zapładniają, ale według badań wymienione czynniki obniżają parametry podobnie jak niezdrowe żarcie i inne tego typu
ale to jest przy regularnym zażywaniu, a nie znam nikogo, kto pali dzień w dzień, jedynie okazjonalnie

Wyobraziłam sobie właśnie te pląsające, wychillowane, upalone i nawalone plemniki płynące w kierunku komórki jajowej będącej w podobnym stanie. Ta rozmowa idzie za daleko. 🤣
Tymczasem plemniki mojego Starego gdy trzeba zapłodnić komórkę:
handsome-man-relaxing-papasan-chair-260nw-2018149958.jpg

reklama
Wyobraziłam sobie właśnie te pląsające, wychillowane, upalone i nawalone plemniki płynące w kierunku komórki jajowej będącej w podobnym stanie. Ta rozmowa idzie za daleko. 🤣
No właśnie badania wykazały, że pływaki robią się lewnie... co mnie nie dziwi... bo mi wielokrotnie nie chciało się nawet wstać zrobić cokolwiek ;p a jeszcze pływać, by szukać drogi do jakiegoś jajka??!?!!! nigdy

Do góry