reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Tymczasem plemniki mojego Starego gdy trzeba zapłodnić komórkę:
handsome-man-relaxing-papasan-chair-260nw-2018149958.jpg
No chyba, że się jest na gastro i metą w pływaniu jest burger, a nie jakieś jajko w które trzeba się wgryźć

No właśnie badania wykazały, że pływaki robią się lewnie... co mnie nie dziwi... bo mi wielokrotnie nie chciało się nawet wstać zrobić cokolwiek ;p a jeszcze pływać, by szukać drogi do jakiegoś jajka??!?!!! nigdy
a jeść Ci się przypadkiem nie chciało?😉

Dziewczyny 🥺 ja wiem, że dziś jeszcze nie jest moja kolej i że robiłam betę w poniedziałek i była <0,20 ale czy myślicie, że to może być chichot losu?🥺 kreska pojawiła się natychmiast, test moczony w kubku. Z przyzwyczajenia jednak od razu wylałam sisiuśki i teraz czekam aż mi się nowe zbiorą 🫣
Ej no piękna krecha! Który jesteś dzien po owu? Ja dziś 10dpo i biel na teście jeśli nie dostanę okresu to w piątek jeszcze zrobie

reklama
Wystarczy spojrzeć na wypadki po alkoholu. Jeden spadnie z ławki na trzeźwo i potem kończy jako dawca narządów, a drugi z 3 promilami jest tak elastyczny w tym swoim spadaniu, że kończy z zadrapaniem na małym palcu u ręki.
Jak jeszcze pracowałam na Śląsku w patrolu to miałam taka stała bywalczynie izby wytrzeźwień o zakładu karnego, Ania. Ania kur.wa miała 5 dzieci oczywiście wszystkie zabrane, nigdy w ciąży nie była u lekarza i waliła w kanał jak dzik. Jak się przeniosłam to była w kolejnej ciąży… pomijając fakt, ze te dzieci na 100% maja fas itp to jebana płodna jest jak plony w Hiszpanii!! Tu bierzesz suplementy **** wie co i nie zajdziesz a taka pinda całe życie najebana i w ciąży 🤬🤬🤬🤬

Do góry