staramsiebardzo
Fanka BB :)
Tak wybieram się jutro/pojutrz w zależności od tego ja będę miała auto od naprawy póki co uziemiona w domu jestemA na becie byłaś / wybierasz się?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak wybieram się jutro/pojutrz w zależności od tego ja będę miała auto od naprawy póki co uziemiona w domu jestemA na becie byłaś / wybierasz się?
To trzymam kciukiTak wybieram się jutro/pojutrz w zależności od tego ja będę miała auto od naprawy póki co uziemiona w domu jestem
Pokaż pink - czy to ten z wcześniej po wyschnięciu? I tak pokaż.Dobra u mnie sytuacja wygląda tak że mam pinka turbo cień, i jakieś zwykle najtańsze z allegro dwa i na wszystkich cień wiec mam nadzieję że to będzie ciemniało i że nie będzie biochem jak ostatnio
Hej! Ja też po poronieniu, więc witam Cię szczególnie gorąco.Hej, wracam ponownie Ginekolog dał już zielone światło po styczniowej stracie także chciałabym do Was dołączyć. Przyjmiecie mnie?
Wiesz dlaczego zwrocilas na to uwagę? Bo miałaś do czynienia z autystykami. Społeczeństwu brakuje nawet nie empatii (tego też) ale wiedzy. Że to nie jest niegrzeczne czy niewychowane dziecko. Ja wchodząc ze swoim na pobranie krwi oszczędziłabym mu traumy gdybyśmy mogli wejść bez kolejki. Te pół godziny powoduje że zaczyna panicznie się bać, więc jęczy płacze krzyczy a potem wyje.Wyobraźcie sobie, ze siedzę w tej kolejce na kilkanaście osób i jestem za kobietą z synem, taki na oko z 15 lat, ewidentnie autystyczny. Grzecznie cicho siedzi, odtwarza sobie tylko jakieś kotki i inne dźwięki zwierząt z telefonu. Ale im dluzej siedzimy tym bardziej widać, ze już zaczyna się denerwować, wstaje, siada, wstaje, macha rękami itd. Mama próbuje go uspokoić ale to przecież nie jest coś, co łatwo można opanować. I rozumiecie, ze w tej kolejce na kilkanaście osób NIKT nie zaproponował im, żeby weszli pierwsi? Każdy tylko głowę odwraca i ukradkiem się przygląda co to za „dziwactwo”. Nie mam wiary w ludzi…
No dziwne. Nigdy tak nie miałam. Jeszcze taki skok pika mam nadzieję, że owu dzisiaj będzie. No już nic nie mogę zrobić. Ale dla pewności jeszcze zgwałce staregodziwne może jeszcze nie było owu jednak? Może będzie dzisiaj?
witam w klubie z*eebanych wykresówJa liczę na owu dzisiaj, chociaż mam tak porypaną temperaturę w tym cyklu, że nie wiem, czy to się będzie dało zobaczyć takich rozjazdów w pierwszej fazie jeszcze nie miałam
albo żeeby apka pokazywała dokładnie, że mamy jeszcze 2 godziny na seks jeśli chcemy być w ciążyCzy w dobie współczesnej medycyny i technologii AI naprawdę nie można stworzyć apki, dzięki której będzie pękać pęcherzyk kiedy chcemy?
jakbym takie miałą to wszędzie bym sobie wkładała tą głowcię i robiła nawet usg pupy oo i u starego bym sprawdziłą co tam ma w jajcacho właśnie!
Albo takie domowe usg, że możesz sobie podpatrzyć pęcherzyki