reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Kierownika nie ma dzisiaj w pracy, więc korzystając z okazji przesortowałam sklepy i wydałam całą swoją wypłatę na ciuchy 🫣 ale staremu powiem dopiero po seksie 🤪 od razu ten poniedziałek jakiś lepsiejszy
Ja ostatnio zrobiłam podobnie tylko nie kupiłam nic dla siebie 😳 kurtkę dla męża, super torebkę dla teściowej, ekstra bluzę i gry dla bratanka… wydałam tyle, ze aż wstyd a sobie nic nie kupiłam 😂

reklama
Ja ostatnio zrobiłam podobnie tylko nie kupiłam nic dla siebie 😳 kurtkę dla męża, super torebkę dla teściowej, ekstra bluzę i gry dla bratanka… wydałam tyle, ze aż wstyd a sobie nic nie kupiłam 😂
Ja w sobotę wzięłam męża na zakupy. Miałam się obkupić a jemu tylko 2 koszule i spodnie. 2 godziny w jednym sklepie nam zeszło bo co chwilę mu donosiłam i wyszedł z dwiema torbami. Ale i tak chyba ja bardziej byłam zadowolona z tych zaków niż on. A że nie chciało mi się już sobie szukać to stwierdziłam, że na necie poszukam ;) choć ja jestem z tych, którzy wolą wydać na kogoś bliskiego niż na siebie

Ogladalyscie śnieżną dziewczynę? Trochę mi szkoda głównej oprawczyni..
Edit aby nie spojlerowac więcej :d
A właśnie zapomniałabym, no więc tak, pod względem problemu który ją skłonił - szkoda. Ale jednak bardziej się utożsamiałam z rodzicami którzy szukali swojego dziecka. A najbardziej to szkoda dziecka :p

Ostatnia edycja:
A właśnie zapomniałabym, no więc tak, pod względem rozpaczliwej potrzeby posiadania dziecka - szkoda. Ale jednak bardziej się utożsamiałam z rodzicami którzy szukali swojego dziecka. A najbardziej to szkoda dziecka, które było chowane jak dzikus z dala od ludzi.
nie oglądałam... polecacie?

reklama
@Aczkolwiek@to_na_pralkę już jest po południu......

Where Are You Waiting GIF by This GIF Is Haunted

Do góry