reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Kierownika nie ma dzisiaj w pracy, więc korzystając z okazji przesortowałam sklepy i wydałam całą swoją wypłatę na ciuchy 🫣 ale staremu powiem dopiero po seksie 🤪 od razu ten poniedziałek jakiś lepsiejszy
Ja ostatnio zrobiłam podobnie tylko nie kupiłam nic dla siebie 😳 kurtkę dla męża, super torebkę dla teściowej, ekstra bluzę i gry dla bratanka… wydałam tyle, ze aż wstyd a sobie nic nie kupiłam 😂

reklama
Ja ostatnio zrobiłam podobnie tylko nie kupiłam nic dla siebie 😳 kurtkę dla męża, super torebkę dla teściowej, ekstra bluzę i gry dla bratanka… wydałam tyle, ze aż wstyd a sobie nic nie kupiłam 😂
Ja w sobotę wzięłam męża na zakupy. Miałam się obkupić a jemu tylko 2 koszule i spodnie. 2 godziny w jednym sklepie nam zeszło bo co chwilę mu donosiłam i wyszedł z dwiema torbami. Ale i tak chyba ja bardziej byłam zadowolona z tych zaków niż on. A że nie chciało mi się już sobie szukać to stwierdziłam, że na necie poszukam ;) choć ja jestem z tych, którzy wolą wydać na kogoś bliskiego niż na siebie

Ogladalyscie śnieżną dziewczynę? Trochę mi szkoda głównej oprawczyni..
Edit aby nie spojlerowac więcej :d
A właśnie zapomniałabym, no więc tak, pod względem problemu który ją skłonił - szkoda. Ale jednak bardziej się utożsamiałam z rodzicami którzy szukali swojego dziecka. A najbardziej to szkoda dziecka :p

Ostatnia edycja:
A właśnie zapomniałabym, no więc tak, pod względem rozpaczliwej potrzeby posiadania dziecka - szkoda. Ale jednak bardziej się utożsamiałam z rodzicami którzy szukali swojego dziecka. A najbardziej to szkoda dziecka, które było chowane jak dzikus z dala od ludzi.
nie oglądałam... polecacie?

reklama
@Aczkolwiek@to_na_pralkę już jest po południu......

Where Are You Waiting GIF by This GIF Is Haunted

Do góry