reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
@pluto_nova proszę o przpisanie na 15.03

W strasznie mnie wczoraj lewy jajnik napierdzielał to strzeliłam dziś owulka :D
Ale raczej dupa z tego będzie :D

20230302.jpg

A ja całe dwa dni wytrzymałam bez myślenia o testach, a dzisiaj od rana w głowie sikanie i testowanie😂 a to jeszcze z dobry tydzień 😂

A ile czasu już bierzesz mete? Planujesz odstawić?
Po sobie widzę, ze po mecie lepiej się czuje i liczę, ze będzie się to przekładać tez na wyniki badań. Nie mam zjazdów po posiłkach ani napadów głodu i ochoty na słodycze. Kilka kilo spadło. Jak na razie same pozytywy ;)
od lipca. Planuję.
Ja nie widzę żadnej róznicy czy na mecie czy bez. Nie miałam wcześniej zjazdów po posiłkach, nie miałam ochoty na słodkie, Na mecie waga nie drgnęła.

A robiłaś testy? Może nie przyjdzie🙈

Nie no PMS działa. Tylko jakoś się ciągnie i skończyć nie chce ten cykl to jest pierwszy po biochemie i coś zawirowało chyba....a w domu mam 60 testów owulacyjnych i ani jednego ciążowego. Pauzowałam w lutym.

Idą mi dopiero strumieniowe pinki z allegro do paczkomatu na 03.03 będa. @Bolilol czy wystarczy odebrać o 03:03, ale w południe, a nie w środku nocy? o_O

To rzeczywiście może u Ciebie dieta+ruch wystarczy :)
jest też coś takiego jak berberyna, która też pomaga w funkcjonowaniu gospodarki węglowodanowej.
Nie wiem, jakoś ciągle jakieś tabletki, antybiotyki... wiadomo, że jak trzeba to trzeba, no ale ja tych wyników krzywej nie miałam dramatycznych. Z resztą jak widać w ciążę mi meta zajsć nie pomogła, więc moze czas po prostu zadbać o to trochę inaczej, niż łykać kolejne tabletki.

reklama
Tak, dokładnie :)

Transfer dzisiaj, za 3 godziny 🫣😬😬😬
Tak, standardowo transferuje się jeden zarodek na początek, chyba, ze w historii są jakieś niepowodzenia to wtedy lekarz może rozważyć podanie dwóch. w praktyce pewnie wszystko jest kwestią dogadania, nam na przykład lekarz dał wolną rękę i pytał nas o zdanie😀
Oczywiście powodzenia 😊
Trzymam kciuki również ✊✊

Do góry