Enchanted
Fanka BB :)
Ja już mam zapas owulaczkówJa od jutra zaczynam mierzyc tempke bo dzis jeszcze jakies male plamienia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już mam zapas owulaczkówJa od jutra zaczynam mierzyc tempke bo dzis jeszcze jakies male plamienia.
Mete powinno się odstawiać stopniowo.Spróbuj nie brać przez np. 2 miechy i sprawdzić sytuacje. Na moje oko też nie wyglada to na konieczność mety. Sama dieta plus aktywny tryb życia powinny być wystarczające na dobry stan.
ja tez hehe moj zamowil na allegro 60 testow owulacyjnych , i 20 testow ciazowych ;pJa już mam zapas owulaczków
od lipca. Planuję.A ile czasu już bierzesz mete? Planujesz odstawić?
Po sobie widzę, ze po mecie lepiej się czuje i liczę, ze będzie się to przekładać tez na wyniki badań. Nie mam zjazdów po posiłkach ani napadów głodu i ochoty na słodycze. Kilka kilo spadło. Jak na razie same pozytywy
To rzeczywiście może u Ciebie dieta+ruch wystarczyod lipca. Planuję.
Ja nie widzę żadnej róznicy czy na mecie czy bez. Nie miałam wcześniej zjazdów po posiłkach, nie miałam ochoty na słodkie, Na mecie waga nie drgnęła.
A robiłaś testy? Może nie przyjdzie
jest też coś takiego jak berberyna, która też pomaga w funkcjonowaniu gospodarki węglowodanowej.To rzeczywiście może u Ciebie dieta+ruch wystarczy
Oczywiście powodzeniaTak, dokładnie
Transfer dzisiaj, za 3 godziny
Tak, standardowo transferuje się jeden zarodek na początek, chyba, ze w historii są jakieś niepowodzenia to wtedy lekarz może rozważyć podanie dwóch. w praktyce pewnie wszystko jest kwestią dogadania, nam na przykład lekarz dał wolną rękę i pytał nas o zdanie