reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
@pluto_nova proszę o przpisanie na 15.03

W strasznie mnie wczoraj lewy jajnik napierdzielał to strzeliłam dziś owulka :D
Ale raczej dupa z tego będzie :D

20230302.jpg

A ja całe dwa dni wytrzymałam bez myślenia o testach, a dzisiaj od rana w głowie sikanie i testowanie😂 a to jeszcze z dobry tydzień 😂

A ile czasu już bierzesz mete? Planujesz odstawić?
Po sobie widzę, ze po mecie lepiej się czuje i liczę, ze będzie się to przekładać tez na wyniki badań. Nie mam zjazdów po posiłkach ani napadów głodu i ochoty na słodycze. Kilka kilo spadło. Jak na razie same pozytywy ;)
od lipca. Planuję.
Ja nie widzę żadnej róznicy czy na mecie czy bez. Nie miałam wcześniej zjazdów po posiłkach, nie miałam ochoty na słodkie, Na mecie waga nie drgnęła.

A robiłaś testy? Może nie przyjdzie🙈

Nie no PMS działa. Tylko jakoś się ciągnie i skończyć nie chce ten cykl to jest pierwszy po biochemie i coś zawirowało chyba....a w domu mam 60 testów owulacyjnych i ani jednego ciążowego. Pauzowałam w lutym.

Idą mi dopiero strumieniowe pinki z allegro do paczkomatu na 03.03 będa. @Bolilol czy wystarczy odebrać o 03:03, ale w południe, a nie w środku nocy? o_O

To rzeczywiście może u Ciebie dieta+ruch wystarczy :)
jest też coś takiego jak berberyna, która też pomaga w funkcjonowaniu gospodarki węglowodanowej.
Nie wiem, jakoś ciągle jakieś tabletki, antybiotyki... wiadomo, że jak trzeba to trzeba, no ale ja tych wyników krzywej nie miałam dramatycznych. Z resztą jak widać w ciążę mi meta zajsć nie pomogła, więc moze czas po prostu zadbać o to trochę inaczej, niż łykać kolejne tabletki.

reklama
Tak, dokładnie :)

Transfer dzisiaj, za 3 godziny 🫣😬😬😬
Tak, standardowo transferuje się jeden zarodek na początek, chyba, ze w historii są jakieś niepowodzenia to wtedy lekarz może rozważyć podanie dwóch. w praktyce pewnie wszystko jest kwestią dogadania, nam na przykład lekarz dał wolną rękę i pytał nas o zdanie😀
Oczywiście powodzenia 😊
Trzymam kciuki również ✊✊

Do góry