reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Nie no PMS działa. Tylko jakoś się ciągnie i skończyć nie chce ten cykl to jest pierwszy po biochemie i coś zawirowało chyba....a w domu mam 60 testów owulacyjnych i ani jednego ciążowego. Pauzowałam w lutym.

Idą mi dopiero strumieniowe pinki z allegro do paczkomatu na 03.03 będa. @Bolilol czy wystarczy odebrać o 03:03, ale w południe, a nie w środku nocy? o_O
no właśnie nie wiem. Też mam paczkę do odbioru do 3.03 i rozważam strategie 😂 jak masz możliwość, to bierz o 3:03 w dzień 😁

reklama
ja sie zmartwilam rano, myslalam ze wyniki w sumie lepsze a dzisiaj rano dostalam email ze mam umowiona nowa wizyte z endokrynologiem w szpitalu za 3tyg 😱 no i cholera wie dlaczego, mam nadzieje ze nie chce mi powiedziec osobiscie ze moj przypadek jest zbyt smieszny na opieke lekarska...

a mnie tak naparzają jajniki jak na okres momentami a to 9 dc. Śluz płodny miałam wczoraj ale do owulki jeszcze parę dni. A ja siedzieć nie mogę tak mnie lewy jajnik boli. Cieszę się, że lewy przy drożnym jajowodzie ale z drugiej stromy nie oznacza to, że owu będzie akurat z lewego... ale rozkminy. Nudzi mi się w pracy ;)

a mnie tak naparzają jajniki jak na okres momentami a to 9 dc. Śluz płodny miałam wczoraj ale do owulki jeszcze parę dni. A ja siedzieć nie mogę tak mnie lewy jajnik boli. Cieszę się, że lewy przy drożnym jajowodzie ale z drugiej stromy nie oznacza to, że owu będzie akurat z lewego... ale rozkminy. Nudzi mi się w pracy ;)
No to płodny maraton już niedługo, niech jajka ładnie rosną <3

Tak, dokładnie :)

Transfer dzisiaj, za 3 godziny 🫣😬😬😬
Tak, standardowo transferuje się jeden zarodek na początek, chyba, ze w historii są jakieś niepowodzenia to wtedy lekarz może rozważyć podanie dwóch. w praktyce pewnie wszystko jest kwestią dogadania, nam na przykład lekarz dał wolną rękę i pytał nas o zdanie😀
ale poranek emocjonalny 😍 ja też kciuki trzymam z całych sił 😍!

ja tez tak ostatnio mam ze na owulacje bardziej mnie spina niz na okres. Ale moze tez dlatego ze moj okres to smiech na sali, pod 4 dni ciezko to podciagnac ...

reklama
Do góry