Asiur93
Zaangażowana w BB
DOKŁADNIE, mam to samo od poniedziałku czekam na magiczną 16Czy Wam też się dziś tak nie chce? Odliczam godziny do końca pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DOKŁADNIE, mam to samo od poniedziałku czekam na magiczną 16Czy Wam też się dziś tak nie chce? Odliczam godziny do końca pracy
Ja mam schowane 5 sztuk ale tak mnie ciągnie ze idąc do kibla musze z telefonem, żeby mieć zajęte ręce (ogólnie nidgy tak nie robie ). Głupie to ale działaMam tak samo xD. Bronię się rękami i nogami żeby nie zamówić zaraz na Allegro 10paka testów i of course jebnac je wszystkie w 3 dni
Kurde takie sikanie przez sen niebezpieczne bo może się skończyć sikaniem na jawieŚniło mi się, że nasikałam na test i były dwie kreski. Co za piękny sen Oczywiście we śnie też nie mogłam w to uwierzyć, więc na wszelki wypadek nasikałam na wszystkie inne testy które miałam w domu, a było ich dość sporo
Po wczorajszym spadku, dziś miałam skok temperatury prawie na 37 stopni - najwyższa wartość w tym cyklu. Zastanawiam się tylko, czy jest to wiarygodny pomiar skoro godzinę wcześniej musiałam wstać na siku
ja też zero produktywności dzisiaj, zamiast pracować myślę czy nie wskoczyć na chwilę do rosmanna albo wyjść wcześniej ale obok jest też apteka..muszę przejść bez kupienia testu, czyli może być problemitoCzy Wam też się dziś tak nie chce? Odliczam godziny do końca pracy
A mogłabyś mi podać przykłady konkretnych ćwiczeń. Jest coś co czujesz, że naprawdę pomaga?Mam to samo... ćwiczenia i ćwiczenia.
premomDziewczyny do jakiej aplikacji wy oddajecie te owulaczki, że Wam pokazuje ten PIK
Któraś mi już pisała No ale nie znajdę tego na lutowym
A by się stary zdziwiłKurde takie sikanie przez sen niebezpieczne bo może się skończyć sikaniem na jawie