LadyCaro
Fanka BB :)
Te wyniki są naprawdę ładne. Nie wiem co Ty od siebie chcesz
Zmień te białe buły na ciemne, wywal kawę rano i będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te wyniki są naprawdę ładne. Nie wiem co Ty od siebie chcesz
Zmień te białe buły na ciemne, wywal kawę rano i będzie dobrze
to właśnie moje ulubione śniadanie... jajka, bekon i awokadoNa śniadanie jajka z boczkiem! I czarna kawa
O jestem u Maduzi wlasnie w poradni nfz - tam też przyjmujeNie jestem z Krakowa. DO Krk mam 160 km
Ale w Krakowie bardzo dobrym lekarzem jest Krzysztof Janowiec albo Maduzia.
Wzmocnienie mięśni głębokich, jak będziesz miała silny core to wtedy łatwiej jest utrzymać prawidłową postawę, no i regularny ruch pewnie. Wspinaczka i rura buduje silny core. Co nie @LadyCaroDziewczyny, ja jak zwykle od czapy i nie na temat Mam straszny problem z postawą odkąd jestem mamą. Garbię się coraz bardziej, mąż na mnie wrzeszczy, ja to tylko na zdjęciach widzę, jaka tragedia jest. Najgorzej jak siedzę :/ Macie jakieś rady? Myśle o tym jak tylko mi się przypomni i przez chwilę trzymam się prosto, a potem znowu leniwe mięśniory wracają do garbatej pozycji
Ja dziś 6 dpo i mało malooooo brakowało że nasikalam na testA swoją drogą w którym dniu najwcześniej jest szansa aby wyłapać jakiś cień na teście? Nie żeby kusiło mnie aby już testować, skąd
No nawet nie wiedziałam kawa to pierwsze śniadanie. Czyli kolejna rzecz do zmiany węgle odstawione okienko żywieniowe 2-3 posiłki i ta moja kochana kawaa dziewczyny z IO, powiedzcie mi: czemu ja nie mogę pić na czczo kawy z mlekiem? Przecież mleko ma niski IG
a Ty się tak na ściance wspinasz? Kurde, mnie i męża tak kusiło kilka miesięcy temu, żeby się zapisać na jakieś zajęcia, ale "przecież zaraz zajdę w ciążę" ale w naszej sytuacji może to byłby jednak dobry pomysł na robienie coś razem i relaksW ogóle @LadyCaro to kilka moich wspinaczkowych koleżanek wcześniej rure trenowały i to tak mega silne babki! Z taką jedną od rury zaczynałam się wspinać i ona na starcie miała tak zajebiście ciało przygotowane. W ogóle wydaje mi się, że to bardzo zbliżone sporty ;D Dużo pracy precyzyjnej całym ciałem, koordynacja i SIŁA <3
gdzie? w jakiej poradni?O jestem u Maduzi wlasnie w poradni nfz - tam też przyjmuje
Nie ma nic piekniejszego niż wspólne hobby/zainteresowania z mężem. Wiem z autopsji.a Ty się tak na ściance wspinasz? Kurde, mnie i męża tak kusiło kilka miesięcy temu, żeby się zapisać na jakieś zajęcia, ale "przecież zaraz zajdę w ciążę" ale w naszej sytuacji może to byłby jednak dobry pomysł na robienie coś razem i relaks
no ja już kiedyś myślałam, zeby spróbować wspinaczki ale jakoś nie miałam jaj, ja zanim się zbiorę do czegoś nowego i wyjdę do ludzi to muszę się przygotować mentalnieW ogóle @LadyCaro to kilka moich wspinaczkowych koleżanek wcześniej rure trenowały i to tak mega silne babki! Z taką jedną od rury zaczynałam się wspinać i ona na starcie miała tak zajebiście ciało przygotowane. W ogóle wydaje mi się, że to bardzo zbliżone sporty ;D Dużo pracy precyzyjnej całym ciałem, koordynacja i SIŁA <3