reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Dziewczyny, ja jak zwykle od czapy i nie na temat 🤪 Mam straszny problem z postawą odkąd jestem mamą. Garbię się coraz bardziej, mąż na mnie wrzeszczy, ja to tylko na zdjęciach widzę, jaka tragedia jest. Najgorzej jak siedzę :/ Macie jakieś rady? Myśle o tym jak tylko mi się przypomni i przez chwilę trzymam się prosto, a potem znowu leniwe mięśniory wracają do garbatej pozycji 😭
Wzmocnienie mięśni głębokich, jak będziesz miała silny core to wtedy łatwiej jest utrzymać prawidłową postawę, no i regularny ruch pewnie. Wspinaczka i rura buduje silny core. Co nie @LadyCaro

Ale objawiła się tutaj fizjoterapeutka, więc pewnie jakieś mądrzejsze rady będzie mieć.

A swoją drogą w którym dniu najwcześniej jest szansa aby wyłapać jakiś cień na teście? Nie żeby kusiło mnie aby już testować, skąd 🤣
Ja dziś 6 dpo i mało malooooo brakowało że nasikalam na test 🤣🤣
a dziewczyny z IO, powiedzcie mi: czemu ja nie mogę pić na czczo kawy z mlekiem? Przecież mleko ma niski IG :D
No nawet nie wiedziałam kawa to pierwsze śniadanie. Czyli kolejna rzecz do zmiany 😤 węgle odstawione okienko żywieniowe 2-3 posiłki i ta moja kochana kawa 😁😁😁

W ogóle @LadyCaro to kilka moich wspinaczkowych koleżanek wcześniej rure trenowały i to tak mega silne babki! Z taką jedną od rury zaczynałam się wspinać i ona na starcie miała tak zajebiście ciało przygotowane. W ogóle wydaje mi się, że to bardzo zbliżone sporty ;D Dużo pracy precyzyjnej całym ciałem, koordynacja i SIŁA <3

W ogóle @LadyCaro to kilka moich wspinaczkowych koleżanek wcześniej rure trenowały i to tak mega silne babki! Z taką jedną od rury zaczynałam się wspinać i ona na starcie miała tak zajebiście ciało przygotowane. W ogóle wydaje mi się, że to bardzo zbliżone sporty ;D Dużo pracy precyzyjnej całym ciałem, koordynacja i SIŁA <3
a Ty się tak na ściance wspinasz? Kurde, mnie i męża tak kusiło kilka miesięcy temu, żeby się zapisać na jakieś zajęcia, ale "przecież zaraz zajdę w ciążę" 😂 ale w naszej sytuacji może to byłby jednak dobry pomysł na robienie coś razem i relaks 🤔

a Ty się tak na ściance wspinasz? Kurde, mnie i męża tak kusiło kilka miesięcy temu, żeby się zapisać na jakieś zajęcia, ale "przecież zaraz zajdę w ciążę" 😂 ale w naszej sytuacji może to byłby jednak dobry pomysł na robienie coś razem i relaks 🤔
Nie ma nic piekniejszego niż wspólne hobby/zainteresowania z mężem. Wiem z autopsji.

reklama
no ja już kiedyś myślałam, zeby spróbować wspinaczki 😅 ale jakoś nie miałam jaj, ja zanim się zbiorę do czegoś nowego i wyjdę do ludzi to muszę się przygotować mentalnie :D
Ale fakt, rura bardzo wzmacnia całe ciało.

Do góry