reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Jak
Odniosę się jeszcze ogólnie do miast - ja Warszawfka całe życie xD i ciężko było by mi się gdzieś przenieść. Mam ogromny sentyment do Poznania bo mieszka tam bratanek mojej babci (który jest bliżej mojego wieku, niż mojej mamy). Lubię imprezowe weekendy w Krakowie czy Trójmieście. Ale jakoś czuję, że Warszawa to mój dom.

Moim niespełnionym marzeniem jest mieszkanie w Australii, w sumie moglibyśmy to zrobić - pracujemy głównie zdalnie. Ale dzieci już są tu związane z kolegami itp. Trochę więc żałuję, że nie wyjechaliśmy nim zaczęły szkołę. Może na starość się uda :)

Poza tym chcę się odnieść do mojego zdrowia - ciąży. Że ja w tym miesiącu chyba zamiast odpuścić to się mocno wezmę za siebie bo mam 12dc i jakieś chujowe plamienie - owulacje według apki powinnam mieć w 22dc
Jak chcesz wyjechać do Australii do się sprężaj. Wizę pracowniczą czy skill migration można dostać do 45 roku życia, a potem to już praktycznie nie ma żadnej opcji. Tylko turystyczna, ale rozumiem, że chodzi o pobyt stały :)

Jak

Jak chcesz wyjechać do Australii do się sprężaj. Wizę pracowniczą czy skill migration można dostać do 45 roku życia, a potem to już praktycznie nie ma żadnej opcji. Tylko turystyczna, ale rozumiem, że chodzi o pobyt stały :)

No ja mam niecałe 33 lata także troszkę czasu jeszcze mam :p
Dzieci dorosłe będę miała w okolicach 40stki xD

No ja mam nie całe 33 lata także troszkę czasu jeszcze mam :p
Dzieci dorosłe będę miała w okolicach 40stki xD
Ale napisałaś, że na starość to myślałam, że masz na myśli emeryturę 😂 Jak myślisz o tym poważnie, to zacznij się orientować. Nawet za wiek się traci punkty. Najlepszy chyba 25 - 35 i trzeba mieć zawód z listy. Ale Australię polecam. Nam zajęło 7 lat od przyjazdu do stałego pobytu. Nie jest łatwo ;) Ale warto ;)

reklama
Do góry