reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

75£ to chyba bardzo spoko! Pełne badanie tak? Robią może też w razie czego ich omówienie?
Babeczka zapytałam mnie czy badania na plodnosc czy na infekcje i w sumie tyle....
Pewnie bez omówienia, ja to w ogóle mam się zgłosić do ginekologa z nimi, bo inaczej nie zapisze mi stymulacji, jako boostera mojej naturalnej owu

reklama
Do polskiego, u nas jeszcze ta trudność, że bariera językowa , mąż słabo mówi po angielsku.
Zdziwiła mnie cena, w angielskiej klinice wołają 700 f za rozszerzone badania nasienia
Mi tutaj dziewczyny doradzały, żeby na początek nie pchać się w koszty i zrobić podstawy. Jak będzie coś źle to i tak potrzebny jest androlog.

Mi tutaj dziewczyny doradzały, żeby na początek nie pchać się w koszty i zrobić podstawy. Jak będzie coś źle to i tak potrzebny jest androlog.
No właśnie pani z recepcie pytała tylko czy badanie na płodność, i w sumie nie wiem co będzie ono obejmowało 🤷‍♀️
Ja też nie poszaleje , w tym temacie muszę szukać miejsca z pl obsługa bo mąż się nie dogada w angielskiej klinice

reklama
Do góry