nikaplis
Fanka BB :)
popieram! Też nie chce naciskać ale myślę że warto siknaca czemu nie robisz? Tylko dlatego że czujesz okres, czy biel Cię dobije? Bo ja to pierwsze, to weź na sikaj dla mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
popieram! Też nie chce naciskać ale myślę że warto siknaca czemu nie robisz? Tylko dlatego że czujesz okres, czy biel Cię dobije? Bo ja to pierwsze, to weź na sikaj dla mnie
wiadomo, że bym się cieszyła, nawet gdybym miała całe święta w grudniu spędzić na porodówce trzon dzisiaj obowiązkowy, już od wczoraj się z mężem nie możemy doczekaćCieszyłabyś się jak głupia więc nie pie.rdol i na trzon
Ja też się wczoraj zdziwiłam. Myślałam, że mąż padnie, a tu mnie dopadłwiadomo, że bym się cieszyła, nawet gdybym miała całe święta w grudniu spędzić na porodówce trzon dzisiaj obowiązkowy, już od wczoraj się z mężem nie możemy doczekać
To ja zaś na odwrót zawsze skąpe a teraz armageddonJa zawsze po dupku mialam takie skąpe (ogolnie nie wiem co to jest mocna miesiączka)
Dobija mnie już biel, jak dzisiaj nie przyjdzie to sikne jutro z rana, dzisiaj jestem trochę przybita, a trochę szczęśliwa, z uwagi na to , że wczoraj puscily mi hamulce i mąż się dowiedział jak to wygląda z mojej strony, taki połowiczny nastrój nie sprzyja sikaniu , zostawię na jutro o ile okres nie przyjdzie szybcieja czemu nie robisz? Tylko dlatego że czujesz okres, czy biel Cię dobije? Bo ja to pierwsze, to weź na sikaj dla mnie
Ja też po Dupku raczej skape i do tego krótkie. Ale plamiłam z 3 dni przed.To ja zaś na odwrót zawsze skąpe a teraz armageddon
jasne, rozumiem, to nie ma co sikać w takim przypadkuDobiją mnie już biel, jak dzisiaj nie przyjdzie to sikne jutro z rana, dzisiaj jestem trochę przybita, a trochę szczęśliwa, z uwagi na to , że wczoraj puscily mi hamulce i mąż się dowiedział jak to wygląda z mojej strony, taki połowiczny nastrój nie sprzyja sikaniu , zostawię na jutro o ile okres nie przyjdzie szybciej
O, widzisz. A ja z S. wylądowałam jednak na studiach w K. Te dojazdy do domu... magia PKP to była :-)a prawie wylądowałam w Krakowie na studiach!
O, tak... Dulcobis kazał mi lekarz zażyć 2 doby przed kolonoskopią, żeby rozpocząć proces oczyszczania... A ja musiałam tego ranka jednak do pracy iść...A jakieś apteczne środki próbowałaś? Ja kiedyś miałam problemy neurologiczne i osłabioną siłę mięśniową do tego stopnia, że z wielkim trudem mogłam się wysikać, a co dopiero zrobić i wtedy pomógł mi Duphalac, tylko na dzień dobry 45ml. Kiedyś jeszcze Dulcobis w tabsach wzięłam, ale kurde po nim to testament na kiblu spisywałam, bo serio myślałam, że umrę.