reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
a czemu nie robisz? Tylko dlatego że czujesz okres, czy biel Cię dobije? Bo ja to pierwsze, to weź na sikaj dla mnie 😁
Dobija mnie już biel, jak dzisiaj nie przyjdzie to sikne jutro z rana, dzisiaj jestem trochę przybita, a trochę szczęśliwa, z uwagi na to , że wczoraj puscily mi hamulce i mąż się dowiedział jak to wygląda z mojej strony, taki połowiczny nastrój nie sprzyja sikaniu , zostawię na jutro o ile okres nie przyjdzie szybciej 😉

Dobiją mnie już biel, jak dzisiaj nie przyjdzie to sikne jutro z rana, dzisiaj jestem trochę przybita, a trochę szczęśliwa, z uwagi na to , że wczoraj puscily mi hamulce i mąż się dowiedział jak to wygląda z mojej strony, taki połowiczny nastrój nie sprzyja sikaniu , zostawię na jutro o ile okres nie przyjdzie szybciej 😉
jasne, rozumiem, to nie ma co sikać w takim przypadku 😘

Kojarzycie serial Orły z Bostonu? Tam był taki lekko szurnięty starszy partner w kancelarii prawniczej - Denny Crane. I jak wychodził z sali sądowej otoczony przez dziennikarzy błagających o komentarz, to często mówił jakieś głupoty, często powtarzał "Denny Crane, jem płatki śniadaniowe na kolację, Denny Crane"

I za każdym razem jak jem pomidorowa na śniadanie, to mój mąż mnie przed rzeźna "<imienazwisko> jem zupę pomidorowa na śniadanie <imienazwisko>" 😂😂😂

reklama
A jakieś apteczne środki próbowałaś? Ja kiedyś miałam problemy neurologiczne i osłabioną siłę mięśniową do tego stopnia, że z wielkim trudem mogłam się wysikać, a co dopiero zrobić 💩 i wtedy pomógł mi Duphalac, tylko na dzień dobry 45ml. 😅 Kiedyś jeszcze Dulcobis w tabsach wzięłam, ale kurde po nim to testament na kiblu spisywałam, bo serio myślałam, że umrę. 🤪
O, tak... Dulcobis kazał mi lekarz zażyć 2 doby przed kolonoskopią, żeby rozpocząć proces oczyszczania... A ja musiałam tego ranka jednak do pracy iść... :szok:

Do góry