reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Do polskiego, u nas jeszcze ta trudność, że bariera językowa , mąż słabo mówi po angielsku.
Zdziwiła mnie cena, w angielskiej klinice wołają 700 f za rozszerzone badania nasienia

Jednak moja awantura wczorajszą zaczyna działać... I wy dziewczyny też mnie popchałyście do tego, znalazlam miejsce gdzie jest polski język 2 h ode mnie ale ważne że się da bez wyjazdu do pl , zadzwoniłam i wyłożyłam kawe na ławę, teraz czekam co dalej

A w ogóle co wy myślicie? O tym , że poruszyłam z mężem temat in vitro po roku i 4 miechach nieudanych prób? Wg mnie to nie jest za szybko..... doradźcie, bo ja już naprawdę nie wiem czy mi odbija czy jestem normalna🤦‍♀️
Nigdy nie jest za szybko by obgadać temat :)
Uuuu a ja też będę trzonować z owulakiem 0.1 🤣🤣🤣🤣
I co i co 😆😂
A ja będę trzonować bez pozytywnych owulaków bo jestem 4dpo więc na zabicie czekania też coś trzeba robić ;P
a czemu nie robisz? Tylko dlatego że czujesz okres, czy biel Cię dobije? Bo ja to pierwsze, to weź na sikaj dla mnie 😁
Przeczytałam sikaj na mnie i myślę sobie, boszeee co ta pomidorówka robi z ludźmi, ale w kńcu jednak doczytałam dobrze i to jednak mi robi to czekanie na głowę... 🙈

reklama
@Bolilol dla świętego spokoju zrobiłam i biało, chyba chce zresetować dzisiaj mózg i napije się dzisiaj piwa 😆
Mąż chyba trawi pojechał się przejechać, i ma posprzątać samochód (kocha swoje auto) mamy dzisiaj wolne
No i super, daj mu przetrawić, ja też najwięcej myślę jak sprzątam ;) a u facetów zwoje mózgowe działają wolniej niż u nas ;)

Do góry