Nasturtium
Fanka BB :)
Też kiedyś nie lubiłam.Tatara to jeszcze zrozumiem, bo to specyficzne, ale sushi?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też kiedyś nie lubiłam.Tatara to jeszcze zrozumiem, bo to specyficzne, ale sushi?!
Nie każde sushi jest z rybą surowąDla mnie to śmierdząca surowa ryba z ryżem
To były konstulacje, które trwały 2 h. Jestem przeładowana różnymi pytaniami sama do siebie. Ogólnie zgadzam się z nią, ze niektóre niepłodności są w głowie - prawdopodobnie u nas sporo tego, bo medycznych przeciwwskazań prawie brak. Teraz przez pare dni będą opadać różne tematy, ale szczerze polecam każdemu, kto już dłużej boryka się z niepłodnością albo ma stratę w doświadczeniu.O, daj znać co Ci powie terapeutka.
Z wędzona tez mnie nie urzeklo, z żadnej knajpy ani robione samodzielnie, często mi tu zwożą albo robią i później leżą te zielone tubki i słoiki z sosami stoją rok aż je wyrzucę jest mnóstwo innych lepszych rzeczy, wiec ja się już nie zmuszam próbowaćNie każde sushi jest z rybą surową
Ja sie leczyłam izotekiem po pierwszym odstawieniu antykoncepcji. Teraz po 2 odstawieniu niestety prychole wróciły. Może nie w takiej ilości, ale są. Wiec izotek nie jest zadna gwarancja niestety.Ja mam od zawsze na żuchwie i czasem na brodzie i każdy dermatolog proponuje mi leczenie izotekiem a ja się bronię rękami i nogami i już wole mieć ten trądzik w trakcie owulacji i po mnie wysypuje jak progesteron rośnie
No właśnie… i skutki uboczne biorą górę. A już tyle lat żyje miesiąc w miesiąc z moimi pryszczami to już przeżyje jeszcze z 40Ja sie leczyłam izotekiem po pierwszym odstawieniu antykoncepcji. Teraz po 2 odstawieniu niestety prychole wróciły. Może nie w takiej ilości, ale są. Wiec izotek nie jest zadna gwarancja niestety.
Na twarzingu na fb jest wiele osob z podobnymi przemyśleniami bądź wręcz takie, które nabawiły się kolejnych problemów po tym, wiec nie każdemu to pasujeJa sie leczyłam izotekiem po pierwszym odstawieniu antykoncepcji. Teraz po 2 odstawieniu niestety prychole wróciły. Może nie w takiej ilości, ale są. Wiec izotek nie jest zadna gwarancja niestety.
My jemy tylko wyłącznie pieczone i nam mega smakuje. Kiedyś nie lubiliśmy, ale próbowaliśmy tylko surowego, więc polecam sprawdzić pieczoneDla mnie to śmierdząca surowa ryba z ryżem
Drugi raz też bym nie wzięłaNo właśnie… i skutki uboczne biorą górę. A już tyle lat żyje miesiąc w miesiąc z moimi pryszczami to już przeżyje jeszcze z 40
Tez jadłam. Lepsze niż surowe, ale wciąż nie mój smak. W ogóle ryba + ryż, to nie mój smak. Nie lubię tego połączenia nawet na talerzu obok siebie. Ale za to lubię inne: uwielbiam ramen, udon, zupę pho. Wiec nawet jak gdzieś wychodzę, to jeśli podaja tam coś poza sushi i sajgonkami, to jemMy jemy tylko wyłącznie pieczone i nam mega smakuje. Kiedyś nie lubiliśmy, ale próbowaliśmy tylko surowego, więc polecam sprawdzić pieczone