reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
O, daj znać co Ci powie terapeutka.
To były konstulacje, które trwały 2 h. Jestem przeładowana różnymi pytaniami sama do siebie. Ogólnie zgadzam się z nią, ze niektóre niepłodności są w głowie - prawdopodobnie u nas sporo tego, bo medycznych przeciwwskazań prawie brak. Teraz przez pare dni będą opadać różne tematy, ale szczerze polecam każdemu, kto już dłużej boryka się z niepłodnością albo ma stratę w doświadczeniu.

Pytała mnie pare razy, dlaczego nazywam swoją ciąże biochemiczna ciąża biochemiczna zamiast po prostu ciąża.

Oooooj duuuuuzoooo poruszonych tematów

Ja mam od zawsze na żuchwie i czasem na brodzie i każdy dermatolog proponuje mi leczenie izotekiem a ja się bronię rękami i nogami i już wole mieć ten trądzik 🤷‍♀️ w trakcie owulacji i po mnie wysypuje jak progesteron rośnie
Ja sie leczyłam izotekiem po pierwszym odstawieniu antykoncepcji. Teraz po 2 odstawieniu niestety prychole wróciły. Może nie w takiej ilości, ale są. Wiec izotek nie jest zadna gwarancja niestety.

Ja sie leczyłam izotekiem po pierwszym odstawieniu antykoncepcji. Teraz po 2 odstawieniu niestety prychole wróciły. Może nie w takiej ilości, ale są. Wiec izotek nie jest zadna gwarancja niestety.
No właśnie… i skutki uboczne biorą górę. A już tyle lat żyje miesiąc w miesiąc z moimi pryszczami to już przeżyje jeszcze z 40 🤣

Na twarzingu na fb jest wiele osob z podobnymi przemyśleniami bądź wręcz takie, które nabawiły się kolejnych problemów po tym, wiec nie każdemu to pasuje

reklama
My jemy tylko wyłącznie pieczone i nam mega smakuje. Kiedyś nie lubiliśmy, ale próbowaliśmy tylko surowego, więc polecam sprawdzić pieczone 🙂
Tez jadłam. Lepsze niż surowe, ale wciąż nie mój smak. W ogóle ryba + ryż, to nie mój smak. Nie lubię tego połączenia nawet na talerzu obok siebie. Ale za to lubię inne: uwielbiam ramen, udon, zupę pho. Wiec nawet jak gdzieś wychodzę, to jeśli podaja tam coś poza sushi i sajgonkami, to jem 😅

Do góry