reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Wspomniałaś, że jest coraz większy luz w organizacji. Czy to tyczy się tylko terminów czy też oprawy imprezy? W sensie fotografowałaś jakieś takie zupełnie odjechane?
Organizacji również:) często jest już tak że wszystko jest organizowane np w jednym miejscu od zdjęć z przygotowań po tańce, mniej już tego "wyjścia z domu", "wykupin"i dzięki temu pary odejmują sobie tego stresu z wieloma różnymi miejscami, dojazdami. Np. śluby humanistyczne to takie, które mają indywidualny charakter, ktoś bliski bądź wynajęty typowo od takich ślubów prowadzi ładnie całą ceremonię a Wy np. czytacie sobie nawzajem listy do siebie. W dniu ślubu nie jest to w żaden sposób udokumentowanie prawnie, a pary idą to zrobić na tygodniu skaładając podpis w urzędzie na luzie bądź wcale:) Te humanistyczne to takie dla Was i o Was typowo, z reguły bardzo emocjonalne i piękne bez całej otoczki religijno-prawnej. Nie miałam jakiś wiesz typowo bardzo odjechanych ale coraz więcej takich które nawiązują do tego co para lubi i gdzie czuje się git. Ostatnio fotografowałam wesele bez oczepin, bo ot tak, nie chcieli po prostu i o 00:00 wjechały dobre klubowe nuty:)

A wcześniej miał dobre, czy obniżone? Ech, jeszcze mi potrzeba problemów po stronie faceta 😞😞.
Tylko wydaje mi się, że starać i tak się możecie, obniżone wyniki nie oznaczają, że na pewno się nie uda…
Wcześniej miał wszystko w porządku. Tak, starać się będziemy, ale z ivf musimy poczekać, tak zalecił lekarz. Większe szanse będą po upływie 3 miesięcy.. 🥹🥹

potwierdzam brat koleżanki robi wesele, ok 200osob za 2lata, talerzyk 600zl..do tego zespół krzyknął im jakąś niesamowitą kwotę chyba coś koło 20tys🙄
o matko :D no zdarzają się takie na tyle ale dużo też dzieje się teraz takich tendencji ze pary się wstrzymują bo są przerażone kosztami i odkładają te sprawy albo jak wspomniałam robią małe wesela. Zależy też kto pomaga w finansowaniu takiego przedsięwzięcia. Nie oceniam, ale z reguły jeśli są w to zamieszani rodzice, to pary pozwalają sobie na duże imprezki:)

A tak na marginesie wyskoczę Wam teraz tutaj z moim wynikiem d3, czy to jest odpowiednie do starań czy trochę mało? help

Załączniki

• Zrzut ekranu 2023-03-4 o 17.51.31.png
    Zrzut ekranu 2023-03-4 o 17.51.31.png
    22 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Do góry