G
guest-1716035268
Gość
gratulacje a progesteron ja bym zrobiła raz jeszcze z następna betąMam wyniki. Czy ten progesteron nie jest za niski?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje a progesteron ja bym zrobiła raz jeszcze z następna betąMam wyniki. Czy ten progesteron nie jest za niski?
Organizacji również często jest już tak że wszystko jest organizowane np w jednym miejscu od zdjęć z przygotowań po tańce, mniej już tego "wyjścia z domu", "wykupin"i dzięki temu pary odejmują sobie tego stresu z wieloma różnymi miejscami, dojazdami. Np. śluby humanistyczne to takie, które mają indywidualny charakter, ktoś bliski bądź wynajęty typowo od takich ślubów prowadzi ładnie całą ceremonię a Wy np. czytacie sobie nawzajem listy do siebie. W dniu ślubu nie jest to w żaden sposób udokumentowanie prawnie, a pary idą to zrobić na tygodniu skaładając podpis w urzędzie na luzie bądź wcale Te humanistyczne to takie dla Was i o Was typowo, z reguły bardzo emocjonalne i piękne bez całej otoczki religijno-prawnej. Nie miałam jakiś wiesz typowo bardzo odjechanych ale coraz więcej takich które nawiązują do tego co para lubi i gdzie czuje się git. Ostatnio fotografowałam wesele bez oczepin, bo ot tak, nie chcieli po prostu i o 00:00 wjechały dobre klubowe nutyWspomniałaś, że jest coraz większy luz w organizacji. Czy to tyczy się tylko terminów czy też oprawy imprezy? W sensie fotografowałaś jakieś takie zupełnie odjechane?
Wcześniej miał wszystko w porządku. Tak, starać się będziemy, ale z ivf musimy poczekać, tak zalecił lekarz. Większe szanse będą po upływie 3 miesięcy..A wcześniej miał dobre, czy obniżone? Ech, jeszcze mi potrzeba problemów po stronie faceta .
Tylko wydaje mi się, że starać i tak się możecie, obniżone wyniki nie oznaczają, że na pewno się nie uda…
Wszystko jest gorsze… chociaż podobno i tak nie są bardzo zle i czasem niektóre osoby czekają na takie wyniki nie mam ich teraz przed oczami, ale mogę wrzucić zdjęcie w poniedziałek- jesteśmy na wyjeździe.ale mocno są złe? Jak z ilością, ruchem i morfologią teraz?
o matko no zdarzają się takie na tyle ale dużo też dzieje się teraz takich tendencji ze pary się wstrzymują bo są przerażone kosztami i odkładają te sprawy albo jak wspomniałam robią małe wesela. Zależy też kto pomaga w finansowaniu takiego przedsięwzięcia. Nie oceniam, ale z reguły jeśli są w to zamieszani rodzice, to pary pozwalają sobie na duże imprezkipotwierdzam brat koleżanki robi wesele, ok 200osob za 2lata, talerzyk 600zl..do tego zespół krzyknął im jakąś niesamowitą kwotę chyba coś koło 20tys
testują Twoją cierpliwość od samego początku, dziady chcą Cię wziąć z zaskoczenia, musisz oddać komus pałeczkę do odświeżenia stronyMoich nadal nie ma
hahahah dobrze mamoto jak będzie krew to mi powiedz ok?
Na prawdę 20 tysi ?potwierdzam brat koleżanki robi wesele, ok 200osob za 2lata, talerzyk 600zl..do tego zespół krzyknął im jakąś niesamowitą kwotę chyba coś koło 20tys
Moi znajomi dj biorą już coś ok. 10-12 przykładowo za studniówkę, nie pytałam jak weseleNa prawdę 20 tysi ?