G
guest-1716035268
Gość
gratulacjeMam wyniki. Czy ten progesteron nie jest za niski?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacjeMam wyniki. Czy ten progesteron nie jest za niski?![]()
Organizacji równieżWspomniałaś, że jest coraz większy luz w organizacji. Czy to tyczy się tylko terminów czy też oprawy imprezy? W sensie fotografowałaś jakieś takie zupełnie odjechane?
Wcześniej miał wszystko w porządku. Tak, starać się będziemy, ale z ivf musimy poczekać, tak zalecił lekarz. Większe szanse będą po upływie 3 miesięcy..A wcześniej miał dobre, czy obniżone? Ech, jeszcze mi potrzeba problemów po stronie faceta.
Tylko wydaje mi się, że starać i tak się możecie, obniżone wyniki nie oznaczają, że na pewno się nie uda…
Wszystko jest gorsze… chociaż podobno i tak nie są bardzo zle i czasem niektóre osoby czekają na takie wynikiale mocno są złe? Jak z ilością, ruchem i morfologią teraz?
o matkopotwierdzam brat koleżanki robi wesele, ok 200osob za 2lata, talerzyk 600zl..do tego zespół krzyknął im jakąś niesamowitą kwotę chyba coś koło 20tys![]()
testują Twoją cierpliwość od samego początku, dziady chcą Cię wziąć z zaskoczenia, musisz oddać komus pałeczkę do odświeżenia stronyMoich nadal nie ma![]()
hahahah dobrze mamoto jak będzie krew to mi powiedz ok?![]()
Na prawdę 20 tysi ?potwierdzam brat koleżanki robi wesele, ok 200osob za 2lata, talerzyk 600zl..do tego zespół krzyknął im jakąś niesamowitą kwotę chyba coś koło 20tys![]()
Moi znajomi dj biorą już coś ok. 10-12 przykładowo za studniówkę, nie pytałam jak weseleNa prawdę 20 tysi ?