Avy
Fanka BB :)
Wydaje mi się, że wynik jest jak najbardziej w porządkuA tak na marginesie wyskoczę Wam teraz tutaj z moim wynikiem d3, czy to jest odpowiednie do starań czy trochę mało? help
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się, że wynik jest jak najbardziej w porządkuA tak na marginesie wyskoczę Wam teraz tutaj z moim wynikiem d3, czy to jest odpowiednie do starań czy trochę mało? help
Omg tasz to cena z kosmosu ja robiłam wesele 5 lat temu i płaciłam za zespół 4 tys i dla mnie to było mega dużo.. dokąd zmierza ten światMoi znajomi dj biorą już coś ok. 10-12 przykładowo za studniówkę, nie pytałam jak wesele
prawda, oni akurat kasę mają bo on bardzo dobrze zarabia i tak nie liczy a dziewczyna podobno w drugą stronę bardziej i też wolałaby przyoszczedzic jeśli jest możliwość no ale to już ich sprawa, docierają się przy tym weselu dla mnie to najważniejsze aby się życie dobrze wiodło na codzieno matko no zdarzają się takie na tyle ale dużo też dzieje się teraz takich tendencji ze pary się wstrzymują bo są przerażone kosztami i odkładają te sprawy albo jak wspomniałam robią małe wesela. Zależy też kto pomaga w finansowaniu takiego przedsięwzięcia. Nie oceniam, ale z reguły jeśli są w to zamieszani rodzice, to pary pozwalają sobie na duże imprezki
my 6 lat temu i za dj raptem 3tys. Za dobre granie, prowadzenie i oświetlenie (tez ważne)mogłabym dać Ok 10. Bo serio w pracy spotykam różnie…Omg tasz to cena z kosmosu ja robiłam wesele 5 lat temu i płaciłam za zespół 4 tys i dla mnie to było mega dużo.. dokąd zmierza ten świat
dokładnie bo jak to niektóre wujki i ciotki mówią „zobaczysz, prawdziwe życie zaczyna się dopiero po ślubie”prawda, oni akurat kasę mają bo on bardzo dobrze zarabia i tak nie liczy a dziewczyna podobno w drugą stronę bardziej i też wolałaby przyoszczedzic jeśli jest możliwość no ale to już ich sprawa, docierają się przy tym weselu dla mnie to najważniejsze aby się życie dobrze wiodło na codzien
o mamo, ja też się w chooj cieszę że to już za mną ceny w tym roku to już mnie przerażają, a weź teraz nawet kuźwa bądź gościem na takim weselu np z dzieckiem/dziećmi to już 3-4 osoby.. czyli tak z 2 tys do koperty?my 6 lat temu i za dj raptem 3tys. Za dobre granie, prowadzenie i oświetlenie (tez ważne)mogłabym dać Ok 10. Bo serio w pracy spotykam różnie…
Ale chyba pomimo tego ze to moja branża to cieszę się ze ślub już za mną oszalabym co tutaj teraz wybrać na własny ślub jak znam wszystko od drugiej strony
jak teraz pary idą na wesele to tak średnio 700-1000 trzeba wrzucić byliśmy rok temu na dwóch weselach i tak to mniej więcej wyglądało. Ludzie teraz podchodzą ze dają tyle na ile ich stać. Tylko ja mam pecha bo siedzę w branży i wiem ile za talerzyk płacąo mamo, ja też się w chooj cieszę że to już za mną ceny w tym roku to już mnie przerażają, a weź teraz nawet kuźwa bądź gościem na takim weselu np z dzieckiem/dziećmi to już 3-4 osoby.. czyli tak z 2 tys do koperty?
o tak często to słyszałam już za dzieciaka hahadokładnie bo jak to niektóre wujki i ciotki mówią „zobaczysz, prawdziwe życie zaczyna się dopiero po ślubie”
Dziękuje, tak oczywiście, w poniedziałek przed pracą powtórzę badania. Jeśli przyrosty będą ok to dopiero wtedy pozwolę sobie się cieszyćzadowalający nie jest, ale też nie jakiś super niski. W poniedziałek zrób przyrost bety i oznacz jeszcze raz proga. Może być też tak, że akurat trafiłaś na „dołek” bo progesteron jest wydzielany skokowo. A tymczasem GRATULACJE!
trzymam kciuki za piękny przyrostDziękuje, tak oczywiście, w poniedziałek przed pracą powtórzę badania. Jeśli przyrosty będą ok to dopiero wtedy pozwolę sobie się cieszyć