reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Mam wyniki. Czy ten progesteron nie jest za niski? :(
Zapraszam w takim razie na Mamusie🙂.

W poniedziałek do bety znowu dołożysz proga, żeby sprawdzić, czy ruszy.
Trafiłaś na bardzo niziutki poziom bety, wyłapałaś bardzo wczesną ciążę.
Być może prog jeszcze ruszy, to beta stymuluje go do wzrostu.

@Kaala , sikaj!

reklama
Wszystko jest gorsze… chociaż podobno i tak nie są bardzo zle i czasem niektóre osoby czekają na takie wyniki 🤔 nie mam ich teraz przed oczami, ale mogę wrzucić zdjęcie w poniedziałek- jesteśmy na wyjeździe.
To wrzuć wyniki sprzed i po covidzie i oznacz mnie proszę, chętnie bym zobaczyła.

W temacie wesel, to my odpuściliśmy sobie robienie tej imprezki, po kontakcie z paroma domami weselnymi. Wstępnie myśleliśmy o roku 2024/2025 i ceny oscylowały ok. 400 zł za talerzyk (i to wcale nie jakieś rozbudowane menu) + wzrost o stopę inflacji. Oczywiście wszystkie jakieś wiejskie stoły czy nawet głupi pokrowiec na krzesło to dodatkowy koszt per osoba. 🙃 Jako, że wesele chcieliśmy robić w 100% z własnej kasy, to jednak trochę nas to zmroziło 😅

reklama
Goście dalej są . Jeszcze stary mnie wkurwia ….
Prosiłam go żeby mnie dzisiaj nie denerwował to jakby specjalnie i musiał oczywiście pic. Widza po mnie ze niezbyt jestem zadowolona z ich towarzystwa - normalnie inteligentli ludzie by się spakowali i by poszli
Poszłam do pokoju i siedzę . Wyjebane mam

Do góry