Serio
Fanka BB :)
Gratki !Mam wyniki. Czy ten progesteron nie jest za niski?
Jedno i drugie wystrzeli w górę️.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratki !Mam wyniki. Czy ten progesteron nie jest za niski?
Wspomniałaś, że jest coraz większy luz w organizacji. Czy to tyczy się tylko terminów czy też oprawy imprezy? W sensie fotografowałaś jakieś takie zupełnie odjechane?Szczerze mówiąc chyba już ludzie powoli odchodzą od organizowania wesel na 200 osób. Z reguły mam takie na 100-140 (to taki standard). A najbardziej lubię fotografować te w gronie najbliższych czyli między 50-80 osób i takich też jest coraz więcej. Lubię jest za to bo mamy wtedy więcej swobody, luzu i czasu na wszystko. Od tego roku zauważyłam tendencje na spontaniczne decyzje, organizowanie last minute (może ludzie się wystraszyli tych wzrastających cen?). Śluby w tygodniu to już norma nawet na wsiach, a covid tylko utwierdził pary w przekonaniu że z braku laku wtorek/czwartek też dobry)
Jeszcze teraz dostaje zapytania o 2023,. Coraz więcej par otwiera się na ten luz, robienie tego co podoba się im a nie "rodzicom" i są bardziej świadomi. Oby to szło tak w dobrą stronę
moja teściowa jest właścicielką weselnego imperium i ja tylko z tego powodu miałam wystawne wesele, gdyż od zawsze marzyłam o skromnej ceremonii na plaży ale było całkiem spoko no i za darmo, co nie jest bez znaczenia. Ogólnie mówiła, że raczej odchodzi się od dużych wesel aczkolwiek wiadomo, że zawsze ktoś się wyłamie z trendówMogłabyś opowiedzieć jakie są teraz trendy? Czy ludzie organizują duże imprezy czy głównie przyjęcia? Poopowiadaj nam trochę
łiiiiiii.....pięknie. czyli jednak te chooojocienie były zwiastujące.Mam wyniki. Czy ten progesteron nie jest za niski?
Gratulacje! Trzymam kciuki za przyrosty betyMam wyniki. Czy ten progesteron nie jest za niski?
potwierdzam brat koleżanki robi wesele, ok 200osob za 2lata, talerzyk 600zl..do tego zespół krzyknął im jakąś niesamowitą kwotę chyba coś koło 20tysWięc potwierdzam, że cena za talerzyki na kolejne lata to istny kosmos. Na 2024-2025 ceny są nawet w graniach 500-600zł/osoba. Niemniej wcale nie zniechęcam haha proszę brać śluby, muszę jakoś pracować
Na 8.03 zapiszno cześć! Są i tacy co od 7dpo testują, ale ze świadomością, że nic nie wyjdzie Od 10dpo jest najrozsądniej Na kiedy Cię wpisać na pierwszej stronie?
Na 8 zapiszno cześć! Są i tacy co od 7dpo testują, ale ze świadomością, że nic nie wyjdzie Od 10dpo jest najrozsądniej Na kiedy Cię wpisać na pierwszej stronie?