reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Witajcie, i ja chciałam dołączyć do zaszczytnego grona marcowych mam 2025 😊 Mój najstarszy syn jest z marca i to super dzieciak, więc i tym razem na takiego liczę 😁 Poza nim mam jeszcze dzieci z wielu innych miesięcy i widzę, że nie jestem tu jedyną mamą tak licznej gromadki. Będę rodzić pod koniec marca/początek kwietnia, data jeszcze nie ustalona. Pozdrowienia dla wszystkich 😊

Pewnie znowu fiksuje ....ale weszłam dziś na IKP i ten wpis o badaniach prenatalnych ( dokładnie o pobieraniu krwi) mnie przeraził 😥" opieka położnicza z powodu innego podejrzewanego uszkodzenia płodu " czy to tak zawsze piszą?

Pewnie znowu fiksuje ....ale weszłam dziś na IKP i ten wpis o badaniach prenatalnych ( dokładnie o pobieraniu krwi) mnie przeraził 😥" opieka położnicza z powodu innego podejrzewanego uszkodzenia płodu " czy to tak zawsze piszą?
przepraszam, ze wejde, ale Ja też miałam :) nie wchodz tam, oni po prostu mają takie kody.

Boże , dziękuję za odpowiedź . Wizytę mam w piątek . Po co ja tam wchodziłam ? 🤦‍♀️
no ja tez ten blad raz zrobiłam, wtedy leciałam szybko do innego lekarza. Ze stresu nawet nie wpadłam na to aby sprawdzić poprzednie wizyty i kody. Okazało się że każda wizyta jest z kodem "opieka nad ciężarna - ryzyko przedwczesnego porodu czy jakoś tak, nie pamiętam.. Ale się tak zestresowałam. Przy drugiej ciazy juz sprawdziłam i sie okazalo ze taki sam kod mimo wczesnej ciąży wiec zrozumiałam ze chyba tak maja. 🤣

reklama
Do góry