Ok, rozumiem. Na pewno jest wystarczające, jeśli widzisz, że Ci pomagaMam listę co mi wolno i ile + plus ilość wymienników węglowodanowych na posiłek, np. na śniadanie 2 kromki chleba oraz 1 ww z warzyw lub nabiału. Myślę, że to jest wystarczające
reklama
figusia
Zaangażowana w BB
Witajcie, i ja chciałam dołączyć do zaszczytnego grona marcowych mam 2025 Mój najstarszy syn jest z marca i to super dzieciak, więc i tym razem na takiego liczę Poza nim mam jeszcze dzieci z wielu innych miesięcy i widzę, że nie jestem tu jedyną mamą tak licznej gromadki. Będę rodzić pod koniec marca/początek kwietnia, data jeszcze nie ustalona. Pozdrowienia dla wszystkich
Witam ja również mam na marca . Jest mi bardzo miło dołączyć do tej grupki
angeliskax
Moderator
przepraszam, ze wejde, ale Ja też miałam nie wchodz tam, oni po prostu mają takie kody.Pewnie znowu fiksuje ....ale weszłam dziś na IKP i ten wpis o badaniach prenatalnych ( dokładnie o pobieraniu krwi) mnie przeraził " opieka położnicza z powodu innego podejrzewanego uszkodzenia płodu " czy to tak zawsze piszą?
Boże , dziękuję za odpowiedź . Wizytę mam w piątek . Po co ja tam wchodziłam ?przepraszam, ze wejde, ale Ja też miałam nie wchodz tam, oni po prostu mają takie kody.
angeliskax
Moderator
no ja tez ten blad raz zrobiłam, wtedy leciałam szybko do innego lekarza. Ze stresu nawet nie wpadłam na to aby sprawdzić poprzednie wizyty i kody. Okazało się że każda wizyta jest z kodem "opieka nad ciężarna - ryzyko przedwczesnego porodu czy jakoś tak, nie pamiętam.. Ale się tak zestresowałam. Przy drugiej ciazy juz sprawdziłam i sie okazalo ze taki sam kod mimo wczesnej ciąży wiec zrozumiałam ze chyba tak maja.Boże , dziękuję za odpowiedź . Wizytę mam w piątek . Po co ja tam wchodziłam ?
reklama