reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

Piękna historia 😘
bo prawdziwa, ale w dalszym ciągu jakby obawiam sie że zaraz sie obudze,a to był tylko piękny sen. Sen o małej słodkiej dziewczynce, o ktorej mama marzyła od dawna.I chociaz na poznanie płci musze poczekać, to w głębi serducha czuje , że to właśnie ,,ona" 🤰->👩‍👧

reklama
Rodziłam SN i nawet nie miałam na koszuli plamy po porodzie😅 teraz też ją wezmę:)

Ja polecam:) mnie jak Mąż spakował to w piżamie wstyd było się pokazać, wyciągnął moje jedyne stringi z szuflady (bo przecież muszę się jakoś prezentować😅), a moja kosmetyczna to był jego dezodorant, pasta i szczoteczka😅 później już mi kazał mieć spakowana torbę więc jak trafiłam nagle do szpitala to musiał tylko dopakować kindla, ładowarki i słuchawki:)
kurde bo to jest różnie, ja 3 porody sn i przy każdej miałam brudna

A ja jestem na liście do dodania tylko pojawiła się tam się tam mała literówka w moim nicku i chyba dlatego nie dostałam linka. Czy mogę prosić o korektę?
To już naprawione.
Ja też nie mam wiadomości z prywatną grupa. Polubiłam wpis i się zgłaszałam.
Ciebie także zgłaszałam, ale było śmiesznie, bo pokazywało, że Twój nick był ostatni raz aktywny w 2012. xD
Sprawdzajcie dziś co jakiś czas, bo wczoraj coś serwer zamulał i Deess dodało za którymś razem dopiero .

Ależ wspaniale się wchodzi na badania diagnostyczne "na ciążę"... Wbijam wraz z otwarciem, kilkanaście osób przede mną, myślę sobie - jak do ósmej wejdę do będzie dobrze. Po czym przypomniało mi się, że mają przecież przycisk dla ciężarnych, i cyk, wbijam trzecia na pobranie :D Spojrzenia babć i dziadków bezcenne.

Ależ wspaniale się wchodzi na badania diagnostyczne "na ciążę"... Wbijam wraz z otwarciem, kilkanaście osób przede mną, myślę sobie - jak do ósmej wejdę do będzie dobrze. Po czym przypomniało mi się, że mają przecież przycisk dla ciężarnych, i cyk, wbijam trzecia na pobranie :D Spojrzenia babć i dziadków bezcenne.
A mi tak głupio bez brzucha 🤣 ale jakbym się spieszyła, to pewnie też bym korzystała (ostatnio jak się spieszyłam, to w kolejce stało 15 ciężarnych na 20 osób i wtedy byłam tą okropna osobą, która liczyła, że żadna z nich nie będzie się wbijać 🙈 mimo że sama byłam już w ciąży, no ale u nich już duże brzuchy 🙈😅).

A mi tak głupio bez brzucha 🤣 ale jakbym się spieszyła, to pewnie też bym korzystała (ostatnio jak się spieszyłam, to w kolejce stało 15 ciężarnych na 20 osób i wtedy byłam tą okropna osobą, która liczyła, że żadna z nich nie będzie się wbijać 🙈 mimo że sama byłam już w ciąży, no ale u nich już duże brzuchy 🙈😅).
Pierwszy raz skorzystałam z przywileju i jest to dziwne uczucie, jak nie masz brzucha, to prawda :D Ale szansa na kogoś innego w ciąży była statystycznie niska jak się rozejrzałam, a głodna byłam... :D

Jestem załamana... wg lekarza na wczorajszej wizycie nie ma tetna zarodka ... i że brazowe plamienie prawdopodobnie wskazuje na rozpoczynające się poronienie...
Najgorsze jest to ,że ja mimo wszystko dalej mam mdlosci ,a to plamienie na prawdę jest niewielkie i tylko podczas podcierania ( i to jeszcze już nie przy kazdym)..
Nie wiem co myśleć...
Lekarz dal.mi 2 wyjścia łyżeczkowanie w szpitalu ( chociaż nie zalecał tego po moich 2 cc ) albo czekać aż wszystko samo się oczyści w domu...

reklama
Jestem załamana... wg lekarza na wczorajszej wizycie nie ma tetna zarodka ... i że brazowe plamienie prawdopodobnie wskazuje na rozpoczynające się poronienie...
Najgorsze jest to ,że ja mimo wszystko dalej mam mdlosci ,a to plamienie na prawdę jest niewielkie i tylko podczas podcierania ( i to jeszcze już nie przy kazdym)..
Nie wiem co myśleć...
Lekarz dal.mi 2 wyjścia łyżeczkowanie w szpitalu ( chociaż nie zalecał tego po moich 2 cc ) albo czekać aż wszystko samo się oczyści w domu...
😱🙄Warto skonsultować jeszcze z innym ginekologiem. Też któraś z dziewczyn tak miała tu, że jej gin nie słyszał tętna zarodka, tymczasem okazało się, że było...

Do góry