Trzymaj się i dawaj znać jak się sytuacja rozwija, a z dziś wynik bety masz?Ah ciężko powiedzieć. Dziś ponowione USG,lekarze sami nie wiedzą czy jest ok czy nie, było wczoraj jeszcze spore krwawienie, włącznie ze skrzepami, myślałam, że dziś na USG powiedzą, że ciąży nie ma,a tu nadal jest mimo, że ogóle lekarz skwitował "wygląda to źle" zlecili badanie bety dziś i jutro, spojrzą na przyrost, później ponowne USG i będą decydować.
Na chwilę obecną krwawienie ustało, ale czy to dobrze? Sama nie wiem
reklama
Trzymaj się za dobry przyrostAh ciężko powiedzieć. Dziś ponowione USG,lekarze sami nie wiedzą czy jest ok czy nie, było wczoraj jeszcze spore krwawienie, włącznie ze skrzepami, myślałam, że dziś na USG powiedzą, że ciąży nie ma,a tu nadal jest mimo, że ogóle lekarz skwitował "wygląda to źle" zlecili badanie bety dziś i jutro, spojrzą na przyrost, później ponowne USG i będą decydować.
Na chwilę obecną krwawienie ustało, ale czy to dobrze? Sama nie wiem
Pytałam na obchodzie,ale nie mieli zapisanego,mieli sprawdzić bo pytałam ale no.... Nikt nie przyszedł jużTrzymaj się i dawaj znać jak się sytuacja rozwija, a z dziś wynik bety masz?
olka11135
Fanka BB :)
Pamiętaj kochana że któryś z tych progesteronów nie wychodzi we krwi, więc może jest tak, że w organizmie spada, ale ten który przyjmujesz daje radę trzymam kciuki za was
Edit. Już widzę że to było napisane wcześniej
A Ty masz termin na marzec bo nie kojarzę Cie?
40milionowserc
Moderator
Kiedy robimy jakiś post podsumowujący nasze daty ? Jak każda będzie po lekarzu ?
Jak będzie wątek prywatny i skonczy się podczytywanie napisałam w tej sprawie do Ani.Kiedy robimy jakiś post podsumowujący nasze daty ? Jak każda będzie po lekarzu ?
Owulacja
Póki wątek otwarty to można szalećA Ty masz termin na marzec bo nie kojarzę Cie?
40milionowserc
Moderator
OkiJak będzie wątek prywatny i skonczy się podczytywanie napisałam w tej sprawie do Ani.
sandra123hj
Cześć dziewczyny. Dziś zaczynam 7 tydzien. Wizyta u lekarza za równy tydzien, mam nadzieję, że będzie ok! To moja pierwsza ciąża i mam trochę stresa
reklama
Doktur_M
Moderator
Moja też pierwsza, piąteczka Na szczęście są tu dziewczyny z dużym doświadczeniem, więc nas nakierują.Cześć dziewczyny. Dziś zaczynam 7 tydzien. Wizyta u lekarza za równy tydzien, mam nadzieję, że będzie ok! To moja pierwsza ciąża i mam trochę stresa