reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

Mam jeszcze jeden dziwny objaw od kilku dni. Nawet w taki upał jak dziś potrafi mi być "zimno". Dosłownie! Mam zimnie ręce i stopy... Nie trawa to cały czas ale kilka razy w ciągu dnia potrafi mi tak byc .nie wiem czy to moze też objaw tej cholernej nerwicy... :(

reklama
Ja już jestem na oddziale.
Uwaga.... ciąża jest,w macicy, widać akcje serca, krwawienie się nasila,boli trochę brzuch. Z USG wiek ciąży 4+2 , z om 6+0 dokładnie więc zupełnie coś innego wychodzi.
Skąd krew nie wiadomo, z dobrych wieści że to nie jest pozamaciczna ciąża i żyje na ten moment 😊 Tamten lekarz który mnie badał nie widział w ogóle nic, także....
Ale to i tak szok że już jest akcja serca 🫢
Zostawili Cie w szpitalu?

Mam jeszcze jeden dziwny objaw od kilku dni. Nawet w taki upał jak dziś potrafi mi być "zimno". Dosłownie! Mam zimnie ręce i stopy... Nie trawa to cały czas ale kilka razy w ciągu dnia potrafi mi tak byc .nie wiem czy to moze też objaw tej cholernej nerwicy... :(
Może tak być, moja mama tak miała właśnie...
Ja to nie, rozpływam się i mam wiatrak cały dzień i noc na siebie nastawiony w domu 🥵

Mi jest zimno wieczorami;) w domu 26 stopni, a ja w kołdrę zawinięta

Ja już jestem na oddziale.
Uwaga.... ciąża jest,w macicy, widać akcje serca, krwawienie się nasila,boli trochę brzuch. Z USG wiek ciąży 4+2 , z om 6+0 dokładnie więc zupełnie coś innego wychodzi.
Skąd krew nie wiadomo, z dobrych wieści że to nie jest pozamaciczna ciąża i żyje na ten moment 😊 Tamten lekarz który mnie badał nie widział w ogóle nic, także....
Super wiadomość ♥️
Ja mam w piątek kolejna wizytę i mam ogromną nadzieję że będzie dobrze . Będę 6+0.Ostatnio był pęcherzyk 2mm 🤞

zauważyłam, że bardzo dużo myślisz. Nie ma czegoś takiego jak objaw nerwicy. Masz zimne ręce i stopy to może być od ciąży, a może poprostu, nie myśl o tym. Nerwica to zaburzenie, cholernie czasem ciężkie ale nie zrobi Ci krzywdy. Ja mam somaty, najbardziej taki że mi słabo o boje się, że zemdleję, ale miałam różne. Mam fajne dwie w sumie trzy strony n FB gdzie sporo osób wyszło z nerwicy

reklama
Wierzę że ciężko 😐 oby się szybko ustabilizowało i wrócisz do domu.
Liczę, że ta krew przestanie lecieć jutro i poproszę o wypis.
Przeczytałam przed chwilą opinię o tym wcześniejszym lekarzu i podobno on tak bada, że kobiety krwawią po prostu. Eh co mnie pokusiło, żeby iść do kogoś innego 🙉

Do góry