reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Mam wyniki bety i proga
13.07 bhcg: 155/ prog: 34,9
18.07 bhcg:1512 ❤️/prog: 27,9 🙄

Przejmować się progiem? I wtedy i dziś badanie o 7.00
I myślicie, ze przy tej becie jest szansa coś zobaczyć? :)
Pęcherzyk powinno być widać, ale czy coś poza tym, to nie wiem 😊 Progiem się raczej nie przejmuj, zbadaj niedługo jeszcze raz przy okazji. Mi też spadł, z 28.7 do 23.8. Na razie się nie martwię i poczekam na wizytę.

reklama
Gratulacje😊 Też mam wizytę 3.08 chociaż termin tydzień wcześniej, chyba przesadziłam umawiając tak późno. Chciałam oszczędzić sobie stresu, myśleć chłodno, a stresuję się chyba bardziej 😆
Dziękujemy💕 może i tak ale w sumie Ja wolę wiedzieć później niż za wcześnie i później się denerwować tak jak ostatnio. Na początku że nie ma zarodka tydzień później że jest potem że za małe w stosunku do tygodnia i w końcu zatrzymanie akcji serca . Dzieciątko na 7 tc a ja byłam w 9😞 .. Może tak będzie lepiej jak teraz ☺

Najpierw siedzę i się pocieszam, że jutro wszystko się okaże i że nie będzie źle... zaraz sobie myślę co jednak jak nic z tego nie będzie... zaraz znowu się pocieszam i mówię, że przecież musi być dobrze. Biedny mój mąż 🤣 później on wraca do domu i patrzy żeby jak najwięcej zrobic pewnie żeby mnie nie słuchać i tych moich humorków 😁

Kochane! 😍Witam się z Wami a zarazem tak bardzo się cieszę od wczoraj testy mam pozytywne (om 22.06) termin z aplikacji mam na 28 marca. Do tematu podchodzę bardzo ale to bardzo ostrożnie ponieważ miałam być grudniową mamą 2023 ale w maju w 9tc poroniłam naszego aniołka. Przeszłam przez to okropnie ale z każdym dniem uświadamiam sobie że życie niestety biegnie dalej. Nie myślałam że tak szybko znów będzie mi dane być tutaj z Wami, a co najważniejsze mam Ogromną nadzieję że przetrwam tym razem z Wami do końca te cudowne i nudne 9 miesięcy 🥰😍 wizytuje dopiero 3 sierpnia więc myślę że to będzie idealny czas na potwierdzenie ciąży może tym razem oszczędzę sobie stresu.
O też miałam być grudniową mamą :) Witaj <3

I to jest świetne na tym forum.
Są tu osoby świeżo po 20stce, są osoby przed 40stką , wykształcone, mniej wykształcone, z miasta, ze wsi. Niektóre są po przejściach, inne nie. Dla jednych jest to któraś z kolei ciąża , dla innych pierwsza .
A wszystkie traktujemy siebie równo, bez wyjątków. Każda każdą wspiera, nie ocenia.
Można liczyć na Wasze wsparcie bez względu na wszystko. To jest najlepsze 😍
Pięknie napisane 🥰

reklama
Mam wyniki bety i proga
13.07 bhcg: 155/ prog: 34,9
18.07 bhcg:1512 ❤️/prog: 27,9 🙄

Przejmować się progiem? I wtedy i dziś badanie o 7.00
I myślicie, ze przy tej becie jest szansa coś zobaczyć? :)
Nie martwić się na zapas, to na pewno 🙂 Na pewno warto powtórzyć proga przy kolejnym badaniu ✊🏻 Ja miałam prog: 24dc: 27,9 -> 26dc: 24,6 -> 29dc: 20,8 (wtedy byłam u lekarza, kazał się tym totalnie nie przejmować i tak dał mi proga dodatkowo) a następne pomiary: 31dc: 28,5 -> 33dc: 28,8 👀
Jutro idę na pobranie i znów sprawcę proga razem z betą 😅

Do góry