reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Mam wyniki bety i proga
13.07 bhcg: 155/ prog: 34,9
18.07 bhcg:1512 ❤️/prog: 27,9 🙄

Przejmować się progiem? I wtedy i dziś badanie o 7.00
I myślicie, ze przy tej becie jest szansa coś zobaczyć? :)
Pęcherzyk powinno być widać, ale czy coś poza tym, to nie wiem 😊 Progiem się raczej nie przejmuj, zbadaj niedługo jeszcze raz przy okazji. Mi też spadł, z 28.7 do 23.8. Na razie się nie martwię i poczekam na wizytę.

reklama
Gratulacje😊 Też mam wizytę 3.08 chociaż termin tydzień wcześniej, chyba przesadziłam umawiając tak późno. Chciałam oszczędzić sobie stresu, myśleć chłodno, a stresuję się chyba bardziej 😆
Dziękujemy💕 może i tak ale w sumie Ja wolę wiedzieć później niż za wcześnie i później się denerwować tak jak ostatnio. Na początku że nie ma zarodka tydzień później że jest potem że za małe w stosunku do tygodnia i w końcu zatrzymanie akcji serca . Dzieciątko na 7 tc a ja byłam w 9😞 .. Może tak będzie lepiej jak teraz ☺

Najpierw siedzę i się pocieszam, że jutro wszystko się okaże i że nie będzie źle... zaraz sobie myślę co jednak jak nic z tego nie będzie... zaraz znowu się pocieszam i mówię, że przecież musi być dobrze. Biedny mój mąż 🤣 później on wraca do domu i patrzy żeby jak najwięcej zrobic pewnie żeby mnie nie słuchać i tych moich humorków 😁

Kochane! 😍Witam się z Wami a zarazem tak bardzo się cieszę od wczoraj testy mam pozytywne (om 22.06) termin z aplikacji mam na 28 marca. Do tematu podchodzę bardzo ale to bardzo ostrożnie ponieważ miałam być grudniową mamą 2023 ale w maju w 9tc poroniłam naszego aniołka. Przeszłam przez to okropnie ale z każdym dniem uświadamiam sobie że życie niestety biegnie dalej. Nie myślałam że tak szybko znów będzie mi dane być tutaj z Wami, a co najważniejsze mam Ogromną nadzieję że przetrwam tym razem z Wami do końca te cudowne i nudne 9 miesięcy 🥰😍 wizytuje dopiero 3 sierpnia więc myślę że to będzie idealny czas na potwierdzenie ciąży może tym razem oszczędzę sobie stresu.
O też miałam być grudniową mamą :) Witaj <3

I to jest świetne na tym forum.
Są tu osoby świeżo po 20stce, są osoby przed 40stką , wykształcone, mniej wykształcone, z miasta, ze wsi. Niektóre są po przejściach, inne nie. Dla jednych jest to któraś z kolei ciąża , dla innych pierwsza .
A wszystkie traktujemy siebie równo, bez wyjątków. Każda każdą wspiera, nie ocenia.
Można liczyć na Wasze wsparcie bez względu na wszystko. To jest najlepsze 😍
Pięknie napisane 🥰

reklama
Mam wyniki bety i proga
13.07 bhcg: 155/ prog: 34,9
18.07 bhcg:1512 ❤️/prog: 27,9 🙄

Przejmować się progiem? I wtedy i dziś badanie o 7.00
I myślicie, ze przy tej becie jest szansa coś zobaczyć? :)
Nie martwić się na zapas, to na pewno 🙂 Na pewno warto powtórzyć proga przy kolejnym badaniu ✊🏻 Ja miałam prog: 24dc: 27,9 -> 26dc: 24,6 -> 29dc: 20,8 (wtedy byłam u lekarza, kazał się tym totalnie nie przejmować i tak dał mi proga dodatkowo) a następne pomiary: 31dc: 28,5 -> 33dc: 28,8 👀
Jutro idę na pobranie i znów sprawcę proga razem z betą 😅

Do góry