Zdradzisz swój wiek? Każda mówi o sobie, że jest "stara" a jednak "starość " jest różnaMoże....myślę że cała historia moja determinuje cesarkę....ja osobiście wolałabym SN.cesarke mialam i źle wspominam.stara jestem i tyle...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdradzisz swój wiek? Każda mówi o sobie, że jest "stara" a jednak "starość " jest różnaMoże....myślę że cała historia moja determinuje cesarkę....ja osobiście wolałabym SN.cesarke mialam i źle wspominam.stara jestem i tyle...
Hehe...43.Zdradzisz swój wiek? Każda mówi o sobie, że jest "stara" a jednak "starość " jest różna
No bez przesadyHehe...43.
Cześć...ja się objadłam kapusty choć do tej pory nie przepadałam...wyprawka prawie gotowa...dziś jesteśmy po wizycie.mała waży 1560 gr.29 +1.PozdrawiamCzęść dziewczyny jak tam po świętach ?
Po nowym roku to już konkretnie trzeba planowac wyprawki jejku ale ten czas ucieka ..
Ja miałam krzywa 16.12 na szczęście wyniki ok.
Witaj.mi wyniki całe szczęście wyszły dobre...nie doradzę...Witam. Jestem w 27 tygodniu ciąży. Czy mogłabym do Was dołączyć ?
Ja mam 80%...sukcesywnie kupuje od zeszłego miesiąca zeby finansowo mniej bolało...torba do szpitala przygotowana zeby nic mnie nie zaskoczyło...Dziewczyny a jak u Was wyprawki ? Już coś macie ? Ja się przyznam że jeszcze nic...