reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny a czy Wy dostaliście jakąś listę z wyprawka do szpitala ?
Bo ja nic póki co nie wiem...rodziłam prawie 9 lat temu i nie wiem czy jakieś wymogi się zmieniły...
A co wogole kupujecie i po ile sztuk ? Może podzielicie się linkami jeśli coś gdzie taniej znalazłyscie?

Bo ja nic póki co nie wiem...rodziłam prawie 9 lat temu i nie wiem czy jakieś wymogi się zmieniły...
A co wogole kupujecie i po ile sztuk ? Może podzielicie się linkami jeśli coś gdzie taniej znalazłyscie?
Ja liste tworzyłam w aplikacji...dużo czytalam i wywaliłam niepotrzebne rzeczy a wpisałam inne..rzeczy do szpitala u mnie są na stronie szpitala i według tego naszykowałam...tanie a fajne ciuszki znalazlam w pepco...H &M piękne ciuszki ale mega drogie...dużo mam po pierwszym dziecku więc kupuje tylko perełki które mnie zauroczą...

na stronie szpitala powinno być ;)

Powiem Wam że przy mojej pierwszej i drugiej ciąży jakoś było mi łatwiej...a teraz zaczyna ogarnia mnie panika...
Mam koleżankę, która rodziła jakieś 4mce temu i była bardzo rozczarowana jak bardzo literatura i szkoła rodzenia ją oszukały.. a listę wyprawkowa mam właśnie od niej + jakis bardzo polecany laktator. W wolnej chwili bede robić swoją listę i coś mogę tutaj wrzucić :)

Mam koleżankę, która rodziła jakieś 4mce temu i była bardzo rozczarowana jak bardzo literatura i szkoła rodzenia ją oszukały.. a listę wyprawkowa mam właśnie od niej + jakis bardzo polecany laktator. W wolnej chwili bede robić swoją listę i coś mogę tutaj wrzucić :)
Pewnie, to moja pierwsza ciąża tak wysoka chętnie przyda mi się pomoc 😀

Dziewczyny mimo, że to moja trzecia ciąża ale szczerze też chętnie skorzystam 😉troszkę lat już upłynęło i co nieco się zapomina😀

A myślałyscie już w co ubierzcie maluszki na wyjście ze szpitala? W marcu jeszcze pewnie będzie zimno...kupujecie jakiś kombinezonik?

reklama
A myślałyscie już w co ubierzcie maluszki na wyjście ze szpitala? W marcu jeszcze pewnie będzie zimno...kupujecie jakiś kombinezonik?
Ja kupiłam taki polarowy kombinezon, mamy też taką cieplejszą czapeczkę i otulacz do fotelika samochodowego na wyjście. Na ewentualne pierwsze spacery od znajomych pożyczamy śpiworek zimowy do gondoli - wydaje mi się, ze pewnie nawet go nie użyjemy więc tym bardziej nie ma sensu kupować :)

Do góry