reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Cześć dziewczyny...poczytuje tą grupę od lipca...nie udzielałam się ztroche ze strachu przed kolejnym niepowodzeniem...w międzyczasie aktywne grupowiczki poszły na prywatny wątek...skoro zrobilo się kameralnie to jestem i ja...Pati my się chyba znamy z poprzedniego wątku...cukier tez mam w normie.pod serduchem siedzi dziewczyna...kończymy 28 tydzien...witajcie:)

Cześć dziewczyny...poczytuje tą grupę od lipca...nie udzielałam się ztroche ze strachu przed kolejnym niepowodzeniem...w międzyczasie aktywne grupowiczki poszły na prywatny wątek...skoro zrobilo się kameralnie to jestem i ja...Pati my się chyba znamy z poprzedniego wątku...cukier tez mam w normie.pod serduchem siedzi dziewczyna...kończymy 28 tydzien...witajcie:)
Miło Cię widzieć @aniasiwa 😀 co u Was? U nas 29 tydzień i też dziewczyna 🥰

Rośnie zdrowo....zdecydowaliśmy się na kosz Mojżesza na początek....łóżeczko mamy po starszym...ubranek trochę tez zostawiłam....pomalutku prawie gotowi...a wy jak?
U nas to pierwsza ciąża więc musieliśmy wszystko kupić... mamy chyba wszystko. Ubranek nakupilam mnóstwo ale muszę zrobić porządek z tym i zobaczyć ile mam na jaki rozmiar bo jak były mega wyprzedaże to kupowałam nawet na 86 więc sama nie wiem co tam jest 🤣
A okazało się że ze względu na cukrzycę idę do szpitala już w 38 tc więc może wtedy urodzę więc muszę mieć rozmiar 50 i 56 bo mała aktualnie 1200 waży i do gigantów nie należy 😀
A rozmiaru 50 nie kupowałam w ogóle, myślałam, że się raczej nie przyda.
A kosz Mojżesza miałaś wcześniej? Ciekawe jak to w praktyce będzie i na ile to czasu wystarczy.
My chcemy żeby nasza od samego początku spala sama w łóżeczku, kupiliśmy kamerę nad łóżko. Zobaczymy jak wyjdzie 🤣
Bo planować to sobie można dużo 🤣🤣

U nas to pierwsza ciąża więc musieliśmy wszystko kupić... mamy chyba wszystko. Ubranek nakupilam mnóstwo ale muszę zrobić porządek z tym i zobaczyć ile mam na jaki rozmiar bo jak były mega wyprzedaże to kupowałam nawet na 86 więc sama nie wiem co tam jest 🤣
A okazało się że ze względu na cukrzycę idę do szpitala już w 38 tc więc może wtedy urodzę więc muszę mieć rozmiar 50 i 56 bo mała aktualnie 1200 waży i do gigantów nie należy 😀
A rozmiaru 50 nie kupowałam w ogóle, myślałam, że się raczej nie przyda.
A kosz Mojżesza miałaś wcześniej? Ciekawe jak to w praktyce będzie i na ile to czasu wystarczy.
My chcemy żeby nasza od samego początku spala sama w łóżeczku, kupiliśmy kamerę nad łóżko. Zobaczymy jak wyjdzie 🤣
Bo planować to sobie można dużo 🤣🤣
Kosza nie miałam...teraz mi się zamarzył i chce żeby służył potem dalej...podobno jest na około 6 miesięcy...ja cesarka w 38 tygodniu....wiec po 20 lutym tez juz do rozpakowania będę...

reklama
Do góry