Rozumiem. To może urodzimy w tym samym czasieNo bo to planowana cesarka z powodów medycznych i kroją jak jest ciaza donoszona...ja po zakrzepicy jestem i nie pozwalają mi rodzic naturalnie.
reklama
A Ty naturalnie będziesz rodzić?Rozumiem. To może urodzimy w tym samym czasie
Na ostatniej wizycie 14.12 mała jest położona pośladkami w dół. Pani doktor powiedziała że może się już nie przekręcić i że może być cesarka. Ale do obserwacji jeszcze.A Ty naturalnie będziesz rodzić?
Do szpitala idę w 38 tc czyli 15.02 ze względu na cukrzycę.
No jeszcze jest czas....na pewno się ułoży jak trzeba...trzymam kciuki....Na ostatniej wizycie 14.12 mała jest położona pośladkami w dół. Pani doktor powiedziała że może się już nie przekręcić i że może być cesarka. Ale do obserwacji jeszcze.
Do szpitala idę w 38 tc czyli 15.02 ze względu na cukrzycę.
Boje się zarówno jednego jak i drugiego porodu więc sama nie wiem co gorszeNo jeszcze jest czas....na pewno się ułoży jak trzeba...trzymam kciuki....
Weszło to i wyjdzie
A Ty masz wskazania fizyczne?
Fizyczne?zakrzepica płucna i wieki w pierwszej ciazy cesarka....tachykardia maluchów w obu ciążach...Boje się zarówno jednego jak i drugiego porodu więc sama nie wiem co gorsze
Weszło to i wyjdzie
A Ty masz wskazania fizyczne?
Helena!
Moderator
a to nie jest tak, że przy zakrzepicy gorsza jest cesarka? Wydawało mi się, że wtedy właśnie lepiej sn.Fizyczne?zakrzepica płucna i wieki w pierwszej ciazy cesarka....tachykardia maluchów w obu ciążach...
A ile masz lat? Musi być dobrze.Fizyczne?zakrzepica płucna i wieki w pierwszej ciazy cesarka....tachykardia maluchów w obu ciążach...
Może....myślę że cała historia moja determinuje cesarkę....ja osobiście wolałabym SN.cesarke mialam i źle wspominam.stara jestem i tyle...a to nie jest tak, że przy zakrzepicy gorsza jest cesarka? Wydawało mi się, że wtedy właśnie lepiej sn.
reklama
Helena!
Moderator
pewnie nie starsza ode mnie jeśli wolisz sn, to pogadaj z lekarzem. Sama jestem po vbacu. Szczególnie przy twoim schorzeniu cesrka może być dość niebezpieczna z tego co się orientuję.Może....myślę że cała historia moja determinuje cesarkę....ja osobiście wolałabym SN.cesarke mialam i źle wspominam.stara jestem i tyle...