reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Ufff, jestem panikarą i zawsze mam czarne myśli ...
Też się lekko przestraszyłam bo się nie spodziewałam :) ale to takie piękne uczucie 🥰

Też zaczęłam coś takiego mieć, ale nie jest to tak, że każdego dnia więcej, tylko różnie
U mnie zaczęło się od wieczornych tańców a teraz faktycznie pojawia się o różnych porach :)

reklama
Hej babeczki!! Dziś obczailam filmik Dominiki Gwint na IG o Baby Hug air 4w1 z chicco i stwierdziłam, że na pewno nabędę to cacko, czy któraś z Was korzystała już lub ma w planach kupić? 😍😍

Też się lekko przestraszyłam bo się nie spodziewałam :) ale to takie piękne uczucie 🥰

U mnie zaczęło się od wieczornych tańców a teraz faktycznie pojawia się o różnych porach :)
Zdarzyło się, że czułam ją bliżej pępka ale zazwyczaj u mnie jest dość nisko. Dzisiaj zauważyłam też, że na dole brzucha aż widać te ruchy (jestem szczupła i brzuszek jest ledwo wypukły) 😍 czy u Was też jest tak nisko?

Cześć dziewczyny 🙂 Mam pytanie czy któraś z was już latała w ciąży samolotem bądź się gdzieś wybiera ? Jestem w 19 tc trafił mi się lot do Dubaju no taka okazja życia i nie wiem kompletnie co robić no oczywiście będę to konsultować to z lekarzem ale chciałam się was zapytać bo nie wiem co robić.

Cześć dziewczyny 🙂 Mam pytanie czy któraś z was już latała w ciąży samolotem bądź się gdzieś wybiera ? Jestem w 19 tc trafił mi się lot do Dubaju no taka okazja życia i nie wiem kompletnie co robić no oczywiście będę to konsultować to z lekarzem ale chciałam się was zapytać bo nie wiem co robić.
Myślę, że powinien wypowiedzieć się lekarz. Każdy przypadek jest inny. U mnie byłoby to niemożliwe że względu na łożysko i inne komplikacje. Są jednak kobiety, które przechodzą ciążę nawet bez objawów (moja siostra) i punkt widzenia się zmienia. Zdecydowanie poszłabym za radą lekarza.

Jeśli ciaza jest fizjologiczna to nie powinno być przeciwwskazań, ale oczywiście musisz zapytać swojego lekarza o Twój konkretny przypadek. Mój 20tygodniowy bąbel leciał ze mną już 3 razy 🫣

Zdarzyło się, że czułam ją bliżej pępka ale zazwyczaj u mnie jest dość nisko. Dzisiaj zauważyłam też, że na dole brzucha aż widać te ruchy (jestem szczupła i brzuszek jest ledwo wypukły) 😍 czy u Was też jest tak nisko?
U mnie tez to takie lekkie dotknięcia od środka w różnych miejscach - to ruchy na pewno :) bo reaguje jak np pukam w to miejsce to kopki się powtarzają :)

U mnie tez to takie lekkie dotknięcia od środka w różnych miejscach - to ruchy na pewno :) bo reaguje jak np pukam w to miejsce to kopki się powtarzają :)
A u mnie właśnie jeszcze nie ma żadnej interakcji 😥 jak czuje (zazwyczaj jest to w okolicy pępka i niżej), że coś się dzieje, to próbuje nawiązać kontakt przez dotykanie i pukanie, ale póki co bez odbioru. U mnie też najwięcej fikołków zdarza się między 18 a 19. To chyba godzina, w której mój syn wychodzi na siłownię 😋😅

A u mnie właśnie jeszcze nie ma żadnej interakcji 😥 jak czuje (zazwyczaj jest to w okolicy pępka i niżej), że coś się dzieje, to próbuje nawiązać kontakt przez dotykanie i pukanie, ale póki co bez odbioru. U mnie też najwięcej fikołków zdarza się między 18 a 19. To chyba godzina, w której mój syn wychodzi na siłownię 😋😅
U mnie tez wieczorem jak się położę na kanapie, próbowałaś z czekolada? U mnie działa jak złoto :) reakcja natychmiastowa

reklama
Do góry