O ! Daj znać co polecił Ci fizjoterapeuta tez mam okropne bóle bioder jak śpię na boku..często musze w nocy sie przewracać z boku na bok…szkoda ze są tylko dwie opcje …, ja w listopadzie mam wizytę u fizjoterapeuty uroginekologicznego - tez liczę ze pomozeA ja, mogłam zapytać tutaj o rekomendacje zanim przepłaciłam za moja poduszkę ja mam od początku problem z biodrami podczas spania, bardzo mnie bolą i przewracam się z boku na bok całą noc - idę jutro do fizjoterapeuty to może coś poradzi.
reklama
I ja czuję biodra w nocy... Czasami pomaga mi krótki spacer np. do WC. To mój sposób, choć czasami tylko na chwilę.O ! Daj znać co polecił Ci fizjoterapeuta tez mam okropne bóle bioder jak śpię na boku..często musze w nocy sie przewracać z boku na bok…szkoda ze są tylko dwie opcje …, ja w listopadzie mam wizytę u fizjoterapeuty uroginekologicznego - tez liczę ze pomoze
IwonaL
Fanka BB :)
Jasne, dam znać to jest fizjoterapelta w szpitalu położniczym to pewnie się z tym spotkał wielokrotnie.O ! Daj znać co polecił Ci fizjoterapeuta tez mam okropne bóle bioder jak śpię na boku..często musze w nocy sie przewracać z boku na bok…szkoda ze są tylko dwie opcje …, ja w listopadzie mam wizytę u fizjoterapeuty uroginekologicznego - tez liczę ze pomoze
Dokładnie to samo robię i też mi pomaga! Jak nie potrzebuje akurat iść do toalety to spaceruje wokół sypialni przez kilka minut.I ja czuję biodra w nocy... Czasami pomaga mi krótki spacer np. do WC. To mój sposób, choć czasami tylko na chwilę.
@IwonaL ja dołączyłam do wątku dopiero w 3 miesiącu bo tez dopiero wtedy dowiedziałam się ze mam termin na 31.03 z moich wyliczeń wychodził mi 04.04 dlatego wcześniej sie nie udzielałam . Nie mam tak wiele czasu jak niektóre kobietki tutaj, bo jeszcze pracuje i mamy tez aktywny czas z mężem w sprawie wykończenia domu. Bardzo miło ze powstał taki wątek i mogłam trochę tutaj poczytać mam nadzieje ze nie stracisz chęci do dzielenia się z nami samopoczuciem w tym pięknym okresie
Ja dopiero 16 tydzień ale uważam, ze bardzo duże znaczenie ma materac na jakim śpimy, bo w zeszłym tyg byłam u sis na weekend i z takim bólem pleców u dołu wstawałam, ze aż chodzić nie mogłam, a w domu mamy materac z pianka termoelastyczna i wstaje bez żadnych bólów.
Czy macie już wybrana położna?
Miłego dnia
Ja dopiero 16 tydzień ale uważam, ze bardzo duże znaczenie ma materac na jakim śpimy, bo w zeszłym tyg byłam u sis na weekend i z takim bólem pleców u dołu wstawałam, ze aż chodzić nie mogłam, a w domu mamy materac z pianka termoelastyczna i wstaje bez żadnych bólów.
Czy macie już wybrana położna?
Miłego dnia
Położna do porodu? Czy opieki poporodowej?Czy macie już wybrana położna?
Miłego dnia
Do opieki poporodowej.Położna do porodu? Czy opieki poporodowej?
A to można wybrać z innego miejsca niż z POZ? Jak kiedyś decydowałam się na lekarza to pielęgniarka dała mi wypełniona kartkę z danymi położnej do podpisania…nawet nie wiem kto to jest..nikt mnie nie pytał o nic…wtedy mnie to nie zainteresowałoDo opieki poporodowej.
Wydaje mi się, ze można sobie zadeklarować kogo tam chcesz. Ja nie mam zamiaru brać babki ode mnie z wioski, bo znajoma poleciła mi kogoś innego.A to można wybrać z innego miejsca niż z POZ? Jak kiedyś decydowałam się na lekarza to pielęgniarka dała mi wypełniona kartkę z danymi położnej do podpisania…nawet nie wiem kto to jest..nikt mnie nie pytał o nic…wtedy mnie to nie zainteresowało
I to na NFZ będziesz miała?Wydaje mi się, ze można sobie zadeklarować kogo tam chcesz. Ja nie mam zamiaru brać babki ode mnie z wioski, bo znajoma poleciła mi kogoś innego.
reklama