reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

A ja, mogłam zapytać tutaj o rekomendacje zanim przepłaciłam za moja poduszkę 🙈 ja mam od początku problem z biodrami podczas spania, bardzo mnie bolą i przewracam się z boku na bok całą noc - idę jutro do fizjoterapeuty to może coś poradzi.
O ! Daj znać co polecił Ci fizjoterapeuta 😊 tez mam okropne bóle bioder jak śpię na boku..często musze w nocy sie przewracać z boku na bok…szkoda ze są tylko dwie opcje …, ja w listopadzie mam wizytę u fizjoterapeuty uroginekologicznego - tez liczę ze pomoze 🙂

reklama
O ! Daj znać co polecił Ci fizjoterapeuta 😊 tez mam okropne bóle bioder jak śpię na boku..często musze w nocy sie przewracać z boku na bok…szkoda ze są tylko dwie opcje …, ja w listopadzie mam wizytę u fizjoterapeuty uroginekologicznego - tez liczę ze pomoze 🙂
I ja czuję biodra w nocy... Czasami pomaga mi krótki spacer np. do WC. To mój sposób, choć czasami tylko na chwilę.

Jasne, dam znać 😊 to jest fizjoterapelta w szpitalu położniczym to pewnie się z tym spotkał wielokrotnie.
I ja czuję biodra w nocy... Czasami pomaga mi krótki spacer np. do WC. To mój sposób, choć czasami tylko na chwilę.
Dokładnie to samo robię i też mi pomaga! Jak nie potrzebuje akurat iść do toalety to spaceruje wokół sypialni przez kilka minut.

@IwonaL ja dołączyłam do wątku dopiero w 3 miesiącu bo tez dopiero wtedy dowiedziałam się ze mam termin na 31.03 :) z moich wyliczeń wychodził mi 04.04 dlatego wcześniej sie nie udzielałam :). Nie mam tak wiele czasu jak niektóre kobietki tutaj, bo jeszcze pracuje i mamy tez aktywny czas z mężem w sprawie wykończenia domu. Bardzo miło ze powstał taki wątek i mogłam trochę tutaj poczytać :) mam nadzieje ze nie stracisz chęci do dzielenia się z nami samopoczuciem w tym pięknym okresie 💖

Ja dopiero 16 tydzień ale uważam, ze bardzo duże znaczenie ma materac na jakim śpimy, bo w zeszłym tyg byłam u sis na weekend i z takim bólem pleców u dołu wstawałam, ze aż chodzić nie mogłam, a w domu mamy materac z pianka termoelastyczna i wstaje bez żadnych bólów. :)

Czy macie już wybrana położna?
Miłego dnia 🥰

A to można wybrać z innego miejsca niż z POZ? Jak kiedyś decydowałam się na lekarza to pielęgniarka dała mi wypełniona kartkę z danymi położnej do podpisania…nawet nie wiem kto to jest..nikt mnie nie pytał o nic…wtedy mnie to nie zainteresowało😏
Wydaje mi się, ze można sobie zadeklarować kogo tam chcesz. Ja nie mam zamiaru brać babki ode mnie z wioski, bo znajoma poleciła mi kogoś innego. 😍

reklama
Do góry