reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Hej,

nie pisałam chyba kilka dni ale pisze na wątku zamkniętym i chyba dwóch nie dam rady ogarniać. Tak dużo napisałyscie, ze nie nadrabiam, widze natomiast, że temat ruchów na tapecie.

U mnie czuc wieczorem tak 21.30 się zaczyna mniej wiećej jak się położe i albo coś sobie jem albo ćwiczę mięsnie kegla. Wtedy jestem skupiona na tym i czuje.Nie ma interakcji jeszcze czyli zupełnie nie reaguje na moje stukania ale sam z siebie coś tam puknie, walnie. Raz koło pempka, nastepnego dnia bardziej w dole, kwestia jak malec leży.

reklama
Hej,

nie pisałam chyba kilka dni ale pisze na wątku zamkniętym i chyba dwóch nie dam rady ogarniać. Tak dużo napisałyscie, ze nie nadrabiam, widze natomiast, że temat ruchów na tapecie.

U mnie czuc wieczorem tak 21.30 się zaczyna mniej wiećej jak się położe i albo coś sobie jem albo ćwiczę mięsnie kegla. Wtedy jestem skupiona na tym i czuje.Nie ma interakcji jeszcze czyli zupełnie nie reaguje na moje stukania ale sam z siebie coś tam puknie, walnie. Raz koło pempka, nastepnego dnia bardziej w dole, kwestia jak malec leży.
Chyba sporo dziewczyny juz coraz rzadziej tu zagląda z powodu przejścia do wątku prywatnego. Rozważacie jeszcze dołączanie kolejnych dziewczyn, czy raczej już rezygnujcie z tego pomysłu?

Dziewczyny mam jeszcze pytanie o wasze wybory łóżeczek. Czy na początku decydujecie się na mniejszą dostawke, a później dopiero zmienicie na standardowe łóżeczko 60x120, czy raczej od razu planujecie większe łóżeczko?

Chyba sporo dziewczyny juz coraz rzadziej tu zagląda z powodu przejścia do wątku prywatnego. Rozważacie jeszcze dołączanie kolejnych dziewczyn, czy raczej już rezygnujcie z tego pomysłu?

Dziewczyny mam jeszcze pytanie o wasze wybory łóżeczek. Czy na początku decydujecie się na mniejszą dostawke, a później dopiero zmienicie na standardowe łóżeczko 60x120, czy raczej od razu planujecie większe łóżeczko?
Pewnie że kolejne osoby będą dołączane :)
Zależało nam, żebyście miały okazję tu trochę popisać i będziemy Was wciągać do wątku prywatnego.

Co do łóżeczka to ja celuje w Chicco next2me forever. Wolę z niego korzystać przez dłuższy czas niż za kilka miesięcy zmieniać :)

Zależało nam, żebyście miały okazję tu trochę popisać i będziemy Was wciągać do wątku prywatnego.

Co do łóżeczka to ja celuje w Chicco next2me forever. Wolę z niego korzystać przez dłuższy czas niż za kilka miesięcy zmieniać :)
A czy to Chicco nie jest właśnie typową dostawką, która wystarcza na około pół roku?
Dzięki za odpowiedź w sprawie zamkniętej 🙂🙂

My od razu planujemy standardowe...

A u mnie właśnie jeszcze nie ma żadnej interakcji 😥 jak czuje (zazwyczaj jest to w okolicy pępka i niżej), że coś się dzieje, to próbuje nawiązać kontakt przez dotykanie i pukanie, ale póki co bez odbioru. U mnie też najwięcej fikołków zdarza się między 18 a 19. To chyba godzina, w której mój syn wychodzi na siłownię 😋😅
Jeju też czułam chyba ruchy koło pępka ale pomyślałelam, że to chyba za wysoko więc zignorowałam 🙈 też najbardziej wieczorem. Ah to czekam na następny raz i moze ogarnę, że to dziecko a nie jelita 😅

reklama

A możesz proszę napisać coś więcej o ' kryteriach ' dołączenia? Wiem, że kilka dziewczyn się zastanawiało i tak spekulujemy 😅 ja jestem tu od początku ale piszę też w wątku Kwietniowe mamy , bo lekarz jest niezdecydowany między 28.03 i 1.04 Prima Aprilis 🙈

Patrzyłam właśnie na Chicco i to może być strzał w dziesiątkę. Dzięki za polecenie. Widzę bardzo duże różnice w cenach np na Amazonie jest dużo tańsze, ciekawe czy to orginalne.

Ostatnia edycja:
Do góry