SuperMy już po prenatalnych i... 100% dziewczynka
reklama
Ja zapisałam się do szkoły rodzenia, tam podobno mam dostać wszystkie informacje na temat położnej i opieki poporodowej. Nie musisz wybierać położnej z Twojej przychodni POZ. Ja nie mieszkam w miejscu gdzie mam przychodnie i dowiadywałam się w tym temacie.@IwonaL ja dołączyłam do wątku dopiero w 3 miesiącu bo tez dopiero wtedy dowiedziałam się ze mam termin na 31.03 z moich wyliczeń wychodził mi 04.04 dlatego wcześniej sie nie udzielałam . Nie mam tak wiele czasu jak niektóre kobietki tutaj, bo jeszcze pracuje i mamy tez aktywny czas z mężem w sprawie wykończenia domu. Bardzo miło ze powstał taki wątek i mogłam trochę tutaj poczytać mam nadzieje ze nie stracisz chęci do dzielenia się z nami samopoczuciem w tym pięknym okresie
Ja dopiero 16 tydzień ale uważam, ze bardzo duże znaczenie ma materac na jakim śpimy, bo w zeszłym tyg byłam u sis na weekend i z takim bólem pleców u dołu wstawałam, ze aż chodzić nie mogłam, a w domu mamy materac z pianka termoelastyczna i wstaje bez żadnych bólów.
Czy macie już wybrana położna?
Miłego dnia
GratulacjeMy już po prenatalnych i... 100% dziewczynka
Chyba nam się mniej więcej wyrównała liczba chłopców i dziewczynek, bo miałam wrażenie, że na początku mamuśki oznajmiały o chłopakachGratulacje
Gratulacje
Kobietki mam pytanie. To moja pierwsza taka wysoka ciąża i jestem trochę zielona...
Od kilku dni czuję takie pulsowanie w dole brzucha, w różnych miejscach, z różną częstotliwością. Nie jest to ból itp.
Czy miałyście coś takiego?
To skończony 20 TC, rozpoczął się 21 TC.
Zastanawiam się czy to ruchy, czkawka czy powinnam się niepokoić? Myślicie żeby iść do lekarza?
Od kilku dni czuję takie pulsowanie w dole brzucha, w różnych miejscach, z różną częstotliwością. Nie jest to ból itp.
Zastanawiam się czy to ruchy, czkawka czy powinnam się niepokoić? Myślicie żeby iść do lekarza?
To chyba ruchy, bo na też mam podobnie jakby mnie właśnie ktoś dotykał w różnych miejscach i różnych chwilachKobietki mam pytanie. To moja pierwsza taka wysoka ciąża i jestem trochę zielona...
Tak, ilość też różna, czasami więcej czasami mniej. Nadal czujesz też takie mrowienie poza tymi dotknięciami? W poniedziałek mamy połówkowe i już się wszystkim stresuje....To chyba ruchy, bo na też mam podobnie jakby mnie właśnie ktoś dotykał w różnych miejscach i różnych chwilach
Kasia.dobry
Moderator
Mam bardzo podobnie moim zdaniem to ruchy bobaskaKobietki mam pytanie. To moja pierwsza taka wysoka ciąża i jestem trochę zielona...
Zwlaszcza, że codziennie jest tego coraz więcej
Ufff, jestem panikarą i zawsze mam czarne myśli ...Mam bardzo podobnie moim zdaniem to ruchy bobaska
reklama
Intasek
Fanka BB :)
Też zaczęłam coś takiego mieć, ale nie jest to tak, że każdego dnia więcej, tylko różnieMam bardzo podobnie moim zdaniem to ruchy bobaska