reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
czy, któraś z Was miala kleszcza w ciąży?
Właśnie wróciłam z przychodni bo chyba w drodze do pracy gdzieś zleciał na mnie i zdążył się lekko wbić ale i tak jakoś się obawiam.. w przychodni kazali poczekać z 5 dni i jak coś się będzie działo to do ginekologa po antybiotyk
Ja też miałam ostatnio i to w dodatku dwa minął już tydzień nic się nie dzieje ale zastanawiam się czy lekarz nie powinien zalecić mi jakiś badań.

Ja też miałam ostatnio i to w dodatku dwa minął już tydzień nic się nie dzieje ale zastanawiam się czy lekarz nie powinien zalecić mi jakiś badań.
Spotkałam się z przypadkiem że bolerioza się pojawiła pomimo że rumień nie wystąpił. Podobno po ok miesiącu można zrobić sobie badanie krwii dla pewności.

Tak na prawdę jeszcze siw niekonsultowalam z lekarzem, zawsze miałam niskie cisnienie, ale od kilku dni towarzyszy mi przy nim ogromny bol głowy
Nie wiem na ile to prawda, ale mi położna powiedziała że jak spada mi ciśnienie i mam ból głowy to należy pić dużo więcej płynów.
Ja zawsze miałam niskie ciśnienie ale ciąża mi je wyrównała do standardów :D

Dziewczyny jak pewnie wiecie powstał wątek prywatny. Jeżeli z jakiegoś powodu ktoś został pominięty dajcie proszę znać :)
Zależy mi na przejrzystej i fajnej atmosferze dlatego walcie do mnie śmiało 😄

Jeszcze nie wiem do końca jak działa forum od strony technicznej ale czekam na odpowiedź ze strony admina BB i zaginione duszyczki będą dodawane.
Moge prosić o dodanie?:)

reklama
Do góry